Menu

Raaka-aineet

+

Kalan valmistus

  • Kalafilee, tuore 1.2 kg
  • Suola
  • Valkopippuri

Kastike

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.1 l
  • Paprika, jauhettu
  • Garam masala
  • Vesi 0.5 l
  • Knorr Kalaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L
  • Knorr Papriganokastike 3 kg / 25 L 0.1 kg
  • Kookosmaito, säilötty 0.5 l
  • Sitruunamehu

Tansanialainen ruoka on kiehtova sekoitus perinteisiä afrikkalaisia ruokia, intialaisia mausteita ja arabialaista ruokakulttuuria.

...

Valmistus

  1. Kalan valmistus

    • Leikkaa kalafileet annospaloiksi ja aseta ne voidellulle pellille. Ripottele päälle suolaa ja pippuria. Paista kalat kypsiksi+175 C:ssa n. 10 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on halutunlainen.
  2. Kastike

    • Kuullota hienonnettua sipulia öljyssä noin 5 minuuttia. Lisää paprikajauhe ja garam masala. kuullota miedolla lämmöllä vielä muutama minuutti. Sekoita koko ajan.
    • Lisää vesi ja kalaliemi. Kiehauta ja sekoita joukkoon Knorr Papriganokastike. Anna kastikkeen hautua hetki ja lisää sen jälkeen kookosmaito ja sitruunamehu. Kiehauta ja anna kastikkeen hautua vielä 5 minuuttia.
    • Kaada kastike kalan päälle ja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kanssa.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu