Raaka-aineet
Kalan valmistus
-
Kalafilee, tuore 1.2 kg
-
Suola 0.01 kg
-
Valkopippuri
Kastike
-
Paprika, jauhettu
-
Garam masala 0.01 kg
-
Vesi 0.5 l
-
Knorr Kalaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.01 kg
-
Knorr Papriganokastike 3 kg / 25 L 0.12 kg
-
Kookosmaito, säilötty 0.5 l
-
Sitruunamehu 0.03 l
Valmistus
-
Kalan valmistus
- Leikkaa kalafileet annospaloiksi ja aseta ne voidellulle pellille. Ripottele päälle suolaa ja pippuria. Paista kalat kypsiksi+175 C:ssa n. 10 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on halutunlainen.
-
Kastike
- Kuullota hienonnettua sipulia öljyssä noin 5 minuuttia. Lisää paprikajauhe ja garam masala. kuullota miedolla lämmöllä vielä muutama minuutti. Sekoita koko ajan.
- Lisää vesi ja kalaliemi. Kiehauta ja sekoita joukkoon Knorr Papriganokastike. Anna kastikkeen hautua hetki ja lisää sen jälkeen kookosmaito ja sitruunamehu. Kiehauta ja anna kastikkeen hautua vielä 5 minuuttia.
- Kaada kastike kalan päälle ja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kanssa.