Menu

Raaka-aineet

+

Kastike

  • Vesi 8.0 l
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 2.0 l
  • Knorr Ruskea peruskastike 3,75 kg/50 L 0.8 kg
  • Mustapippuri, rouhittu 10.0 g
  • Knorr Lihaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 50.0 g

Viimeistely

  • Lihapyörykkä, kypsä, laktoositon, gluteeniton 10.0 kg

Lihapullat kermakastikkeessa on todellinen ikisuosikki. Tarjoile perunasoseen ja puolukkasurvoksen kera. 

...

Valmistus

  1. Kastike

    • Sekoita Peruskastike kylmään veteen
    • Kuumenna ja anna kiehua muutama minuutti
    • Lisää Knorr Ruoka
    • Mausta kastike

    Vinkki! Sinappikastikkeen saat lisäämällä joukkoon Turun Sinappia.

  2. Viimeistely

    • Kuumenna lihapyörykät ja kaada kastike lihapullien joukkoon
    • Tarjoa puolukkasurvoksen ja perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kanssa
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu