Raaka-aineet
Kastike
-
Vesi 8.0 l
-
Knorr Ruskea peruskastike 3,75 kg/50 L 0.8 kg
-
Mustapippuri, rouhittu 10.0 g
-
Knorr Lihaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 50.0 g
Viimeistely
-
Lihapyörykkä, kypsä, laktoositon, gluteeniton 10.0 kg
Valmistus
-
Kastike
- Sekoita Peruskastike kylmään veteen
- Kuumenna ja anna kiehua muutama minuutti
- Lisää Knorr Ruoka
- Mausta kastike
Vinkki! Sinappikastikkeen saat lisäämällä joukkoon Turun Sinappia.
-
Viimeistely
- Kuumenna lihapyörykät ja kaada kastike lihapullien joukkoon
- Tarjoa puolukkasurvoksen ja perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kanssa