1. Taco-broilerilasagnette

    • Mittaa lasagnette GN-vuokiin (700 g /1/1 65 mm GN-vuoka.)
    • Ruskista kuutioitu sipuli ja broilerin jauheliha Flora Juoksevassa Kasviöljyvalmisteessa padan pohjalla
    • Lisää huuhdotut linssit, raastettu porkkana ja palsternakka
    • Anna hautua hetki
    • Lisää vesi, keittopohjaainekset, KNORR Kanaliemi ja mausteet
    • Anna kastikkeen kiehahtaa
    • Jätä kastike kuitenkin melko ohueksi, jotta pasta mahtuu turpoamaan siinä hyvin
    • Jos kastike on tässä vaiheessa liian paksu, tulee ruoasta helposti kuivaa
    • Kaada kastike lasagnettepalojen päälle GN-vuoaan (noin 5 litraa kastiketta) ja sekoita hyvin
    • Ripottele juustoraaste päälle ja paista yhdistelmäuunissa +150°C:ssa noin 30 minuuttia
    • Anna vetäytyä ennen tarjoilua
    • VINKKI! Lasagne ja lasagnette ovat suosittuja ruokia. Tässä ilmastoystävällisemmässä versiossa käytetään broilerin jauhelihaa, joka on maustettu tacomausteilla. Tacotunnelmaa voi lisätä ripottelemalla nachoja lasagnetten päälle tai tarjoilemalla ne erikseen. Usein tarjottavilla ruuilla on suuri vaikutus ilmastoon, ja siksi niiden muokkaaminen parempaan suuntaan kannattaa. Yksi hyvä keino onkin valita tuttuun ruokaan ilmastoystävällisempiä raaka-aineita.
+