Menu

Me Unilever Food Solutionsilla haluamme tarjota ratkaisuja kokeilta kokeille. Blogimme käsittelee aiheita, jotka koskettavat meidän kokkien tai ruoan parissa työskentelevien arkea. Tervetuloa lukemaan!

VIIMEISIMMÄT julkaisut

UFS:n kylmävalmistustilaisuudessa kokattiin yhdessä ja annettiin ennakkoluuloille kyytiä

UFS:n kylmävalmistustilaisuudessa kokattiin yhdessä ja annettiin ennakkoluuloille kyytiä

Kylmävalmistus

Lue

ISS ja Unilever etsivät kestävän kehityksen mukaisia raaka-aineita yhdessä

ISS ja Unilever etsivät kestävän kehityksen mukaisia raaka-aineita yhdessä

Lue

6 faktaa liemipohjistamme sekä ilmainen reseptivihko

6 faktaa liemipohjistamme sekä ilmainen reseptivihko

Ruoan ammattilaisena tiedämme, kuinka perinteisen lihaliemen valmistaminen voi vaatia paljon aikaa ja vaivaa.

Lue

Asiakastarina KESKO: K-Supermarket Toppila teki ruokamaailmastaan kilpailuvaltin

Asiakastarina KESKO: K-Supermarket Toppila teki ruokamaailmastaan kilpailuvaltin

Palvelutiskistä kilpailuvaltti

Lue

Asiakascase: Kampin K-Supermarketissa vegeruoka trendaa

Asiakascase: Kampin K-Supermarketissa vegeruoka trendaa

Tutustuimme palvelutiskin tarjontaan K-Supermarket Kampissa

Lue

Kylmävalmistuksella säästetään rahaa, aikaa ja luontoa Tuusulassa sekä Siilinjärvellä

Kylmävalmistuksella säästetään rahaa, aikaa ja luontoa Tuusulassa sekä Siilinjärvellä

Lue miten Tuusulan ja Siilinjärven kunnissa kylmävalmistus on tuonut säästöjä

Lue

Asiakascase: Päijät-Hämeen Ateriapalvelut – Cool School 2022

Asiakascase: Päijät-Hämeen Ateriapalvelut – Cool School 2022

Järjestimme Cool School teemapäivän Suomen suurimmassa lukiossa Lahdessa

Lue

Asiakascase: Social Burger Joint – Flow festarit 2022

Asiakascase: Social Burger Joint – Flow festarit 2022

Osallistuimme Flow festareille 2022 the Vegetarian Butcher ja Hellmann’s tuotteillamme

Lue

Asiakascase: NoHo Partners Oyj – Jussi-gaala 2022

Asiakascase: NoHo Partners Oyj – Jussi-gaala 2022

Osallistuimme Jussi-gaalan 2022 järjestämiseen The Vegetarian Butcher tuotteilla. Yhteistyökumppaninamme toimi NoHo Partners.

Lue

6 vinkkiä ravintoloiden työvoimapulaan

6 vinkkiä ravintoloiden työvoimapulaan

Näillä vinkeillä voit parantaa tehokkuutta, luoda enemmän vähillä resursseilla ja parantaa liiketoimintasi kannattavuutta.

Lue

Asiakascase: HOK-Elanto & Unilever

Asiakascase: HOK-Elanto & Unilever

HOK-Elanto oli Unileverin koekeittiöllä käymässä pitkästä aikaa. Keittiömestaripäivien aikana suunniteltiin uutta reseptiikkaa ja yhteistyökuvioita.

Lue

Ikimuistoiset päivät espoolaisessa koulussa Kuitinmäellä:

Ikimuistoiset päivät espoolaisessa koulussa Kuitinmäellä:

Unilever Food Solutions ja Suomen Kokkimaajoukkue saapuivat maistattamaan oppilaille uudentyyppisiä kouluruokia

Lue

Hyvä työympäristö mahdollistaa ammattilaisen oman kasvun

Hyvä työympäristö mahdollistaa ammattilaisen oman kasvun

Unican Linuksen ravintolapäällikkönä toimiva Johanna Kurki on suurimman osan urastaan viihtynyt saman työnantajan palveluksessa. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat isossa osassa Johannan työtä ja samalla hän myös kehittää itseään uutta opiskellen. Erilaiset projektit tarjoavat mahdollisuuden kehittää alaa ja tuovat inspiraatiota omaan työhön.

Lue

Kohti Bocuse d’Oria: Voittamisen anatomia keittiössä

Kohti Bocuse d’Oria: Voittamisen anatomia keittiössä

Unilever Food Solutionsin tukema nuori kokki Johan Kurkela on puolivälissä häntä Suomen Bocuse d’Or-karsintoihin valmentavaa tiivistä harjoittelujaksoaan. ”Hyvin on mennyt ja menee!” Kurkela hehkuttaa.

Lue

Pääkaupunkiseudun ravintoloissa kokeillaan syksyllä Ilmastoannos-merkkiä

Pääkaupunkiseudun ravintoloissa kokeillaan syksyllä Ilmastoannos-merkkiä

Ilmastoannos-merkki auttaa asiakkaita tunnistamaan ruokalistalta ne annokset, joiden hiilijalanjälki on keskimääräistä pienempi. Ravintoloita kannustetaan mukaan kampanjaan tarjoamalla Ilmastoannos-tunnus ja sen käyttöön liittyvät laskurit.

Lue

Tinkimättömällä makumatkalla

Tinkimättömällä makumatkalla

Täydellinen ruokailukokemus sisältää jotakin kaikille aisteillemme aina annoksen visuaalisuudesta suussa viipyilevään jälkimakuun ja muistoja rakentaneeseen kokemukseen. Intohimoisille ammattilaisille Dijon on jo kautta aikojen ollut synonyymi parhaimmalle mahdolliselle sinapille. 

Lue

Unilever Food Solutions ja kokki Johan Kurkela yhteistyöhön

Unilever Food Solutions ja kokki Johan Kurkela yhteistyöhön

Unilever Food Solutions ja kokki Johan Kurkela ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tähtää Kurkelan osallistumiseen ruoka-alan arvostettuun Bocuse d’Or -kilpailuun Suomen edustajana.

Lue

Rakkaudella tehtyä pastaa mukaan

Rakkaudella tehtyä pastaa mukaan

Deliberi Boxi – makujen aarrelaatikko

Lue

 

Case Happy Farmer

Case Happy Farmer

Missiona muuttaa yhteiskunnallisia asenteita

Lue

 

Yksipuolinen lautasmalli ja kiire varjostavat lounastottumuksia

Yksipuolinen lautasmalli ja kiire varjostavat lounastottumuksia

Jopa 40 prosentilla työssäkäyvistä suomalaisista ei ole mahdollisuutta rauhalliseen lounasruokailuun, selvisi teettämästämme tuoreesta tutkimuksesta. Lounas joko syödään satunnaisesti, samalla töitä tehden tai ei lainkaan. Tavallisin syy lounaan väliin jättämiselle on ajanpuute.

Lue

 

Terveellinen ja ympäristöystävällinen ruoka I Nutrition

Terveellinen ja ympäristöystävällinen ruoka I Nutrition

Riittävän ja terveellisen ravinnon turvaaminen kasvavalle väestölle on edellytys koko väestön ja maapallon hyvinvoinnille...

Lue

 

Vastuullisuus on tekoja, ei vain puhetta I Trends

Vastuullisuus on tekoja, ei vain puhetta I Trends

Kestävä ja eettinen ruoantuotanto, ekologisuus, terveys, lähiruoka ja vastuullisuus. Ruoka herättää keskustelua, onhan se jokapäiväinen asia.

Lue

KATEGORIAT

TRENDIT

RAVITSEMUS

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu