Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Me Unilever Food Solutionsilla haluamme tarjota ratkaisuja kokeilta kokeille. Blogimme käsittelee aiheita, jotka koskettavat meidän kokkien tai ruoan parissa työskentelevien arkea. Tervetuloa lukemaan!

VIIMEISIMMÄT julkaisut

Ikimuistoiset päivät espoolaisessa koulussa Kuitinmäellä:

Ikimuistoiset päivät espoolaisessa koulussa Kuitinmäellä:

Unilever Food Solutions ja Suomen Kokkimaajoukkue saapuivat maistattamaan oppilaille uudentyyppisiä kouluruokia

Lue

Hyvä työympäristö mahdollistaa ammattilaisen oman kasvun

Hyvä työympäristö mahdollistaa ammattilaisen oman kasvun

Unican Linuksen ravintolapäällikkönä toimiva Johanna Kurki on suurimman osan urastaan viihtynyt saman työnantajan palveluksessa. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat isossa osassa Johannan työtä ja samalla hän myös kehittää itseään uutta opiskellen. Erilaiset projektit tarjoavat mahdollisuuden kehittää alaa ja tuovat inspiraatiota omaan työhön.

Lue

Kohti Bocuse d’Oria: Voittamisen anatomia keittiössä

Kohti Bocuse d’Oria: Voittamisen anatomia keittiössä

Unilever Food Solutionsin tukema nuori kokki Johan Kurkela on puolivälissä häntä Suomen Bocuse d’Or-karsintoihin valmentavaa tiivistä harjoittelujaksoaan. ”Hyvin on mennyt ja menee!” Kurkela hehkuttaa.

Lue

Pääkaupunkiseudun ravintoloissa kokeillaan syksyllä Ilmastoannos-merkkiä

Pääkaupunkiseudun ravintoloissa kokeillaan syksyllä Ilmastoannos-merkkiä

Ilmastoannos-merkki auttaa asiakkaita tunnistamaan ruokalistalta ne annokset, joiden hiilijalanjälki on keskimääräistä pienempi. Ravintoloita kannustetaan mukaan kampanjaan tarjoamalla Ilmastoannos-tunnus ja sen käyttöön liittyvät laskurit.

Lue

Tinkimättömällä makumatkalla

Tinkimättömällä makumatkalla

Täydellinen ruokailukokemus sisältää jotakin kaikille aisteillemme aina annoksen visuaalisuudesta suussa viipyilevään jälkimakuun ja muistoja rakentaneeseen kokemukseen. Intohimoisille ammattilaisille Dijon on jo kautta aikojen ollut synonyymi parhaimmalle mahdolliselle sinapille. 

Lue

Unilever Food Solutions ja kokki Johan Kurkela yhteistyöhön

Unilever Food Solutions ja kokki Johan Kurkela yhteistyöhön

Unilever Food Solutions ja kokki Johan Kurkela ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tähtää Kurkelan osallistumiseen ruoka-alan arvostettuun Bocuse d’Or -kilpailuun Suomen edustajana.

Lue

Rakkaudella tehtyä pastaa mukaan

Rakkaudella tehtyä pastaa mukaan

Deliberi Boxi – makujen aarrelaatikko

Lue

 

Case Happy Farmer

Case Happy Farmer

Missiona muuttaa yhteiskunnallisia asenteita

Lue

 

Yksipuolinen lautasmalli ja kiire varjostavat lounastottumuksia

Yksipuolinen lautasmalli ja kiire varjostavat lounastottumuksia

Jopa 40 prosentilla työssäkäyvistä suomalaisista ei ole mahdollisuutta rauhalliseen lounasruokailuun, selvisi teettämästämme tuoreesta tutkimuksesta. Lounas joko syödään satunnaisesti, samalla töitä tehden tai ei lainkaan. Tavallisin syy lounaan väliin jättämiselle on ajanpuute.

Lue

 

Terveellinen ja ympäristöystävällinen ruoka I Nutrition

Terveellinen ja ympäristöystävällinen ruoka I Nutrition

Riittävän ja terveellisen ravinnon turvaaminen kasvavalle väestölle on edellytys koko väestön ja maapallon hyvinvoinnille...

Lue

 

Vastuullisuus on tekoja, ei vain puhetta I Trends

Vastuullisuus on tekoja, ei vain puhetta I Trends

Kestävä ja eettinen ruoantuotanto, ekologisuus, terveys, lähiruoka ja vastuullisuus. Ruoka herättää keskustelua, onhan se jokapäiväinen asia.

Lue

KATEGORIAT

TRENDIT

RAVITSEMUS