Menu

Kauppakeskus Jumbon alimmasta kerroksesta löytyy Deliberi Boxi, joka valmistaa maukasta italialaista pastaa ja salaatteja. Nimensä mukaan kaikki ruoat saa kätevästi mukaan tyylikkäässä boksissa. Keittiömestarimme Tommi Virranta oli mukana kehitystyössä, kun listalle luotiin kasvis- ja vegaaniruokailijoille sopivia annoksia.

Kahden ison marketin välissä sijaitseva ravintolapaikka vaatii konseptilta nopeutta ja toimivia asiakasvirtoja. Deliberi Boxissa annokset valmistuvatkin pikaruoan nopeudella tuoreena asiakkaan tilauksesta. Listalta löytyy sekä perinteisiä italialaisia makuja kuin myös laajemmin maailmalta ammennettuja vaikutteita. Lähes kaiken saa gluteenittomana, laktoosittomana ja myös vegaanisena. Freesit annokset on kuin tehty nopeaan lounastamiseen, matkaevääksi, huikopalaksi tai vaikka treenien jälkeen käynnistämään palautumista. Lisäksi Boxin hinnoittelu on jokaisen kukkarolle sopivaa, sillä pastan ja salaatin saa kympillä nautittavaksi.

”Klassinen Pasta Carbonara pitää pintansa vuodesta toiseen suosituimpana annoksena ja nykyään rinnalla saa myös Salmon Carbonaraa, ” kertoo Timi Rytsy, Deliberi Boxin ravintolapäällikkö, ja jatkaa: ”myös Vegan Pesto Chicken Pasta on yksi suosituista vaihtoehdoista.”

Uusia annoksia kaikille vaihtelua kaipaaville

Deliberi Boxilla oli tarve kehittää konseptia ja reseptiikkaa ja apuna projektissa olivat keittiömestarimme Tommi Virranta sekä asiakkuudesta vastaava Jukka Puuras. Parin kuukauden projekti käynnistyi yhteisellä tavoitteiden asetannalla ja sen lopputuloksena tuotevalikoimaan lisättiin salaattiboxit sekä vegaaniannoksia.

”Haluamme olla kasvavassa trendissä mukana ja huomasimme, että kauppakeskus Jumbossa on selkeästi mahdollisuuksia tällä osa-alueella,” Timi kuvailee kasvis- ja vegaaniruoan kasvua asiakaskysynnässä.

Vegaaniannoksissa käytetään proteiinina The Vegetarian Butcher -sarjan tuotteita ja niitä pääsee maistamaan mm Vegan Bolognesessa, Vegan Gyros -salaatissa sekä Vegan Pesto Chicken Pastassa. Vahva yhteistyö saatiin maaliin muutamalla tuotekehityskerralla ja onnistuminen varmistettiin paikanpäällä henkilökunnan koulutuksella. The Vegetarian Butcher on alusta alkaen suunniteltu sopimaan sekasyöjien suuhun ja sen neutraali maku mahdollistaa monipuolisten ja maukkauden reseptien rakentamisen. Asiakkailta onkin tullut kiitosta annosten intensiivisistä mauista ja etenkin TVB NoChicken Chunks’in rakenteesta.

Korona-aika vaatii uusia ratkaisuja

Deliberin vahvuus piilee omassa maahantuonnissa ja Boxissa valmistettavan artesaanilankkupizzan salaisuus onkin suoraan Italiasta tulevassa pohjassa.

Korona-aika on haastanut myös Deliberi Boxia miettimään uusia toimintamalleja, vaikka kauppakeskukset ovatkin saaneet olla auki. Koska ravintolan konsepti on mietitty mukaan otettavien boksien varaan,  taipuu se mahtavasti myös kuljetuksiin: ”Meillä on tulossa pian käyttöön Foodora-yhteistyö,” vinkkaa Timi, joten kohta voi siis tilata oman lounaansa Deliberi Boxista suoraan kotisohvalle.

Lue lisää ja seuraa Deliberi Boxia somessa:

www.facebook.com/DeliberiBoxi

www.deliberi.fi/toimipisteet/deliberi-express/

Kuka?

Timi Rytsy

Timi toimii ravintolapäällikkönä kolmelle ravintolalle. Alan moniosaajalla on työuran aikana hankittuna viisi ammattitutkintoa, joista viimeisimpänä tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto. Alunperin ala imaisi mukaansa monipuolisuudellaan ja sosiaalisuudellaan. Vapaa-aikana Timin löytää kahvakuulailemasta ja kehonpainoharjoittelun parista ja kesällä moottoripyöräily tuo parasta terapiaa pääkopalle, mutta kotonakin aika kuluu myös kokkaillen.

Ruoassa Timiä inspiroi ennen kaikkea maut ja niiden loputon kirjo ja Timi tunnustautuu mausteisen ruoan ystäväksi. Makujen rinnalla tärkeänä osana kulkee vastuullisuus lähtien oikeista raaka-ainevalinnoista, hävikin minimoimisesta sekä niin asiakkaiden kuin työntekijöiden tasa-arvoisesta kohtelusta.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu