Menu

Ruoan ammattilaisena tiedämme, kuinka perinteisen lihaliemen valmistaminen voi vaatia paljon aikaa ja vaivaa. Parhaaseen lopputulokseen pääseminen on nyt kuitenkin helpompaa kuin koskaan Knorr Professional Fondien avulla. Käyttövalmiit fondit vapauttavat keittiöammattilaiset rutiineista ja antavat enemmän aikaa luovaan ruoanvalmistukseen sekä annosten täydelliseen viimeistelyyn. Tässä kuusi faktaa tuotteistamme, joita et välttämättä vielä tiennyt:

Tommi kanakerma

1. Kokeilta kokeille ammattitaidolla

Uudet Knorr Professional Fondit ja Demi-Glace on kehitetty pohjoismaiseen makuun, ja ne tarjoavat erinomaisen perustan liemille ja kastikkeille antaen samalla tilaa luovuudelle. Kokkimme Tommi Virranta ja Sami Lamminaho ovat olleet mukana luomassa tuotteiden uudistettuja makuprofiileja yhdessä pohjoismaisen tuotekehitystiimin kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi kolmen fondin sarja valmiita tuotteita, jotka vastaavat ammattikeittiöiden kiireisiin tarpeisiin.

2. Makuelämys luonnollisista raaka-aineista

Tuotekehitystiimille tärkeintä oli luoda aidonmakuinen liemi, joka sopii pohjoismaiseen keittiöön. Kaikki fondit on valmistettu huolella valikoiduista luonnollisista raaka-aineista. Niistä samoista aineksista, joita kokit käyttäisivät omassa keittiössään. Tuotteiden makuprofiili on tasapainoinen ja tasalaatuinen, ja niiden avulla voit helposti luoda myös omia reseptejä ja annoksia.

3. Aikaa, energiaa ja rahaa säästävä ratkaisu

Knorr Professional Fondit tekevät puolestasi vaikeimmat ja aikaa vievimmät valmistusvaiheet. Toisin sanoen ne tuovat keittiöön kustannustehokkuutta työtunteihin, auttavat säästämään arvokasta energiaa ja helpottavat myös työvoimapulan vaikutuksissa. Tuotekehitystiimimme arvion mukaan Knorr Professional Fondit ovat noin 10–18 euroa edullisempia per litra verrattuna itse valmistettuihin liemipohjiin, ottaen huomioon kaikki liemen valmistuksessa tarvittavat resurssit.

”Valmiiksi tehty tuote on huippu: olemme tehneet kaiken aikaa ja energiaa vievän työn. Fondeja on helppo käyttää keittiössä, eikä hellaa tarvitse pitää pitkään päällä. Lihaliemen keittäminenhän on päivien homma, 4–5 päivää, jos teet alusta lähtien, Tommi Virranta toteaa.  

Tommi hummeri bisque

4. Kolme makua kaikkeen ruoanvalmistukseen

Knorr Professional Fondit & Demi-Glace –tuotesarjaan kuuluu kolme tuotetta. Täyteläisen maukas Demi-Glace tarjoaa lihaisan, paahteisen ja aromikkaan maun, joka sopii sellaisenaan tai kastikepohjana. Vasikkafondi on valmistettu aidoista vasikan luista ja kasviksista. Sen hienostunut ja hennon aromikas maku sopii erinomaisesti kastikkeisiin, keittoihin ja pataruokiin. Yhä suositumpi kanafondi tarjoaa puolestaan paahteisen ja täyteläisen maun, joka sopii keittoihin, pataruoille ja vaikkapa risottojen liemeksi.

5. Kokeile kehittämiämme herkullisia reseptejä!

Kokkiemme luomissa resepteissä esitellään Knorr Professional Fondien parhaat puolet: herkullinen maku, helppous ja tasainen korkea laatu. Tutustu ja kokeile – mutta älä unohda hyödyntää uusia fondipohjia myös omissa resepteissäsi. Lataa ilmainen reseptivihko

6. Hyvästit ruokahävikille

Pakkauksen käyttö on muuten helppoa: avaa ja rullaa tyhjäksi. Hävikkiä ei synny, sillä pussi on helppo tyhjentää.

Tutustu tuotteiden esimerkkiresepteihin ja valmistusvinkkeihin täältä!

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu