Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Lihapullat

  • Jauheliha, lammas 1.0 kg
  • Murskattu tattarisuurimo 300.0 g
  • Vesi 7.0 dl
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 0.5 dl
  • Sitruunan kuori 8.0 g
  • KNORR Tahnamauste Valkosipuli 340 g 40.0 g
  • Minttu, tuore 20.0 g
  • Suola 20.0 g

Kormakastike

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 30.0 ml
  • Knorr Korma tahna 4x1,1kg 200.0 g
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 30.0 g
  • Knorr Tomatino 3kg 500.0 g
  • Kanelitanko 2.0 kpl
  • Kookosmaito, säilötty 8.0 dl
  • KNORR Kanaliemi 1,3kg/87L 30.0 g

Tarjoilu

  • Basmati riisi
  • Korianteri, tuore
  • Mango chutney
  1. Lihapullat

    • Kiehauta vesi ja lisää tattarisuurimot. Vähennä lämpöä ja anna hautua 20 minuuttia

    • Sekoita tasaiseksi massaksi lammasjauheliha, tattarit, Kasvisfondi, raastettu sitruunankuori, Valkosipuli tahnamauste, hienonnettu minttu ja suola.

    • Pyöritä massasta pieniä lihapullia ja laita ne voideltuun GN-vuokaan

    • Paista lihapullat uunissa 190 asteessa 15 minuutin ajan. Vaihtoehtoisesti voit laittaa lihapullat suoraan Kormakastikkeeseen esipaistamatta niitä uunissa ja kypsentää nekastikeessa jokouunissa 175 asteessa 20 minuuttia tai liedellä. Lisää tarvittaessa vettä.

  2. Kormakastike

    • Kuullota Knorr Intialainen Korma -maustetahnaa ja Knorr Inkivääri -tahnaa aromiöljyssä muutaman minuutin ajan

    • Lisää Knorr Tomatino, vesi, kanelitangot, kookosmaito ja Knorr Kanaliemi

    • Sekoita ja mausta suolalla ja pippurilla

    • Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 10 minuuttia

  3. Tarjoilu

    • Tarjoile lammaslihapullat Korma tuoreen korianterin, keitetyn riisin ja mangochutneyn kanssa.