Lammaslihapullat korma
Korma on mausteinen ja raikas Pohjois-Intiasta peräisin oleva currysekoitus, jota käytetään tässä kastikkeessa. Tämä resepti on helppo valmistaa, ja lihapullat maistuvat herkullisilta keitetyn riisin, kurkkusalaatin ja jogurtin kanssa. Halutessasi voit lisätä kastikeeseen rusinoita tai chatneytä tuomaan makeutta. Voit käyttää myös valmiita lihapyöryköitä.

Raaka-aineet
Lammaslihapullat korma
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Raaka-aineen merkki
Lihapullat


Kormakastike



Tarjoilu
Raaka-aineen nimi
Lihapullat
-
Jauheliha, lammas 1.0 kg
-
Murskattu tattarisuurimo 300.0 g
-
Vesi 7.0 dl
-
Sitruunan kuori 8.0 g
-
Minttu, tuore 20.0 g
-
Suola 20.0 g
Kormakastike
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 30.0 ml
-
Knorr Korma tahna 1,1 kg 200.0 g
-
Kanelitanko 2.0 kpl
-
Kookosmaito, säilötty 8.0 dl
Tarjoilu
-
Basmati riisi
-
Korianteri, tuore
-
Mango chutney
Valmistus
-
Lihapullat
-
Kiehauta vesi ja lisää tattarisuurimot. Vähennä lämpöä ja anna hautua 20 minuuttia
-
Sekoita tasaiseksi massaksi lammasjauheliha, tattarit, Kasvisfondi, raastettu sitruunankuori, Valkosipuli tahnamauste, hienonnettu minttu ja suola.
-
Pyöritä massasta pieniä lihapullia ja laita ne voideltuun GN-vuokaan
-
Paista lihapullat uunissa 190 asteessa 15 minuutin ajan. Vaihtoehtoisesti voit laittaa lihapullat suoraan Kormakastikkeeseen esipaistamatta niitä uunissa ja kypsentää nekastikeessa jokouunissa 175 asteessa 20 minuuttia tai liedellä. Lisää tarvittaessa vettä.
-
-
Kormakastike
-
Kuullota Knorr Intialainen Korma -maustetahnaa ja Knorr Inkivääri -tahnaa aromiöljyssä muutaman minuutin ajan
-
Lisää Knorr Tomatino, vesi, kanelitangot, kookosmaito ja Knorr Kanaliemi
-
Sekoita ja mausta suolalla ja pippurilla
-
Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 10 minuuttia
-
-
Tarjoilu
-
Tarjoile lammaslihapullat Korma tuoreen korianterin, keitetyn riisin ja mangochutneyn kanssa.
-