Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Vesi 7.0 l
  • Knorr Ruskea peruskastike 3,75 kg/50 L 0.6 kg
  • Knorr Tomatino 3kg 1.2 kg
  • Kidney papu, punainen, säilyke 2.0 kg
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 0.1 kg
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 0.1 kg
  • Juustokumina
  • Lihapyörykkä, kypsä, laktoositon, gluteeniton 10.0 kg
  1. Työohje

    Sekoita peruskastike kylmään veteen ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kastikkeeseen Tomatino, valutetut ja huuhdotutkidneypavut. Lisää mausteet ja anna kiehua hetki.Kuumenna lihapullat ja kaada kuuma kastike lihapullien päälle. Tarjoa keitetyn riisin ja maissi-tomaattisalsan kanssa.