Menu

Raaka-aineet

+

Krutongit

Salaatti ja esillelaitto

  • Hellmann's Caesar salaattikastike 3 L / 4 pulloa 0.3 l
  • Tai
  • Rydbergs Caesar salaattikastike 2,5 kg 0.2 kg
  • Parmesanjuusto, lastu 0.2 kg
  • Mustapippuri, rouhittu

Ceasar-salaatin on luonut herra nimeltään Caesar Cardini – italialainen ravintoloitsija, joka johti Meksikon Tijuanassa ravintolaa. Tarinan mukaan salaatti syntyi 4. heinäkuuta, kun tarjottavat olivat päässeet loppumaan ja kokki valmisti kiireesti jotain keittiön antimista. Asiakkaat kehuivat salaattia maasta taivaaseen ja näin syttyi uusi tähti gastronomian taivaalle. The International Society of Epicures Pariisissa nimesi salaatin Yhdysvaltojen parhaaksi reseptiksi 50 vuoden ajalta.

...

Valmistus

  1. Krutongit

    • Kuutioi leipä.
    • Sekoita Aromiöljy, valkosipulipyre ja timjamitahna keskenään.
    • Pyörittele leipäkuutiot mausteöljyssä.
    • Levitä uunipellille ja mausta suolalla. Paahda 200 asteisessa uunissa 7 minuuttia.
  2. Salaatti ja esillelaitto

    • Pese, revi ja kuivaa salaatti.
    • Kokoa salaatti, kastike, krutongit japarmesanikerroksittain tarjoiluastiaan.
    • Rouhi salaatin päälle mustapippuria.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu