Tiramisu Brazil

Raaka-aineet
Tiramisu Brazil
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€1.31
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Työohje
Carte d'Or Valkosuklaamousse 1,6 kg / 13 L
/kg
0.15 kg
0%

Points
Maapähkinä: ei
Maito/maitoproteiini: kyllä
Kevytmaito
/kg
0.25 kg
0%
Crème Bonjour Maustamaton
/kg
0.1 kg
0%
Banaanisose
/kg
0.2 kg
0%
Kahvilikööri
/l
0.04 l
0%
Kahvijuoma
/l
0.3 l
0%
Sokeri
/kg
0.05 kg
0%
Tiramisukeksi
/kg
0.16 kg
0%
Kaakaojauhe
/g
0.0 g
0%
Banaanilastuja
/
0.0
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Työohje
-
Kevytmaito 0.25 kg
-
Crème Bonjour Maustamaton 0.1 kg
-
Banaanisose 0.2 kg
-
Kahvilikööri 0.04 l
-
Kahvijuoma 0.3 l
-
Sokeri 0.05 kg
-
Tiramisukeksi 0.16 kg
-
Kaakaojauhe
-
Banaanilastuja
Valmistus
-
Työohje
- Yhdistä mousseaines, maito ja tuorejuusto. Vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi.
- Sekoita banaanisose moussen joukkoon.
- Yhdistä kahvilikööri, sokeri ja kahvi.
- Kasta tiramisukeksejä kahvijuomassa ja lado niitä kerros tarjoiluvuoan pohjalle.
- Levitä kerros moussea kostutettujen keksien päälle. Lado toinen kerros kostutettuja keksejä moussen päälle ja levitä päällimmäiseksi moussea.
- Tasoita pinta ja anna tiramisun maustua kylmässä muutama tunti tai mielellään yön yli.
- Siivilöi ennen tarjoilua tiramisun pintaan kerros kaakaojauhetta.