Menu

Raaka-aineet

+

Täyte

  • Patamix kasvissekoitus, pakaste 10.0 kg
  • Sipulikuutio, pakaste 1.5 kg
  • Lenkkimakkarakuutio, gluteeniton, laktoositon 5.0 kg
  • Ruisvuokaleipä, viipale 0.8 kg

Kastike

  • Vesi 4.5 l
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 1.5 l
  • Knorr Papriganokastike 3 kg / 25 L 0.8 kg

Viimeistely

  • Persilja

Helppo ja maistuva pataruoka. 

...

Valmistus

  1. Täyte

    • Lado vuokaan patakasvikset, sipulikuutiot, makkarakuutiot ja kuutioiksi leikattu ruisleipä
    • Sekoita ainekset keskenään (100 annoksen ohjeesta tulee 5 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa)
  2. Kastike

    • Kiehauta vesi
    • Sekoita kastikeainekset joukkoon ja anna kiehua kunnes kastike suurustuu
    • Lisää Knorr Ruoka
  3. Viimeistely

    • Kaada valmis kastike vuokaan
    • Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia
    • Ripottele valmiin vuoan pinnalle hienonnettua persiljaa
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu