Rukiinen juures-makkarapata
Helppo ja maistuva pataruoka.
Raaka-aineet
Täyte
-
Patamix kasvissekoitus, pakaste 10 kg
-
Sipulikuutio, pakaste 1.5 kg
-
Lenkkimakkarakuutio, gluteeniton, laktoositon 5 kg
-
Ruisvuokaleipä, viipale 0.8 kg
Kastike
-
Vesi 4.5 l
-
KNORR Papriganokastike 3 kg / 25 L 0.8 kg
Viimeistely
-
Persilja
Valmistus
-
Täyte
- Lado vuokaan patakasvikset, sipulikuutiot, makkarakuutiot ja kuutioiksi leikattu ruisleipä
- Sekoita ainekset keskenään (100 annoksen ohjeesta tulee 5 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa)
-
Kastike
- Kiehauta vesi
- Sekoita kastikeainekset joukkoon ja anna kiehua kunnes kastike suurustuu
- Lisää Knorr Ruoka
-
Viimeistely
- Kaada valmis kastike vuokaan
- Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia
- Ripottele valmiin vuoan pinnalle hienonnettua persiljaa