Raaka-aineet
hodarit ja täyte
-
Hot dog -sämpylä 5.0 kg
-
Härkis, harkäpapuvalmiste 3.0 kg
-
Valkokaali 2.0 kg
-
Porkkana 1.0 kg
-
Appelsiinimehutiiviste 0.35 l
-
Sitruunamehu 0.1 l
Kastike
-
Omenamehu 0.3 l
-
Sriracha-kastike 0.4 kg
-
Sipuli, paahdettu
Valmistus
-
hodarit ja täyte
- Laita hodarisämpylät GN-vuokaan ja lämmitä ne juuri ennen tarjoilua yhdistelmäuunissa kannen alla 100 % höyryssä n. 2 minuuttia.
- Lämmitä höyryssä myös Härkis.
- Suikaloi kaali ja raasta porkkanat.
- Sekoita majoneesin joukkoon appelsiinimehutiiviste ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää mausteet. Sekoita majoneesi kasvissuikaleiden joukkoon. Anna tekeytyä hetki ennen tarjoilua.
-
Kastike
- Sekoita vegaanimajoneesin joukkoon omenamehu ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää Shiracha-kastiketta maun mukaan.
- Koristele lämmin Härkikishalutessasi hienonnetulla korianterilla.
- Kokoa hodarit. Annostele sämpylöiden väliin inkivääri coleslaw-salaattia (30 g/hodari) ja härkistä (30 g/hodari) Pursota pinnalle Sriracha-kastiketta. Koristele kuivatulla sipulilla.