Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

hodarit ja täyte

  • Hot dog -sämpylä 5.0 kg
  • Härkis, harkäpapuvalmiste 3.0 kg
  • Valkokaali 2.0 kg
  • Porkkana 1.0 kg
  • Appelsiinimehutiiviste 0.35 l
  • Sitruunamehu 0.1 l

Kastike

  • Omenamehu 0.3 l
  • Sriracha-kastike 0.4 kg
  • Sipuli, paahdettu
  1. hodarit ja täyte

    • Laita hodarisämpylät GN-vuokaan ja lämmitä ne juuri ennen tarjoilua yhdistelmäuunissa kannen alla 100 % höyryssä n. 2 minuuttia.
    • Lämmitä höyryssä myös Härkis.
    • Suikaloi kaali ja raasta porkkanat.
    • Sekoita majoneesin joukkoon appelsiinimehutiiviste ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää mausteet. Sekoita majoneesi kasvissuikaleiden joukkoon. Anna tekeytyä hetki ennen tarjoilua.
  2. Kastike

    • Sekoita vegaanimajoneesin joukkoon omenamehu ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää Shiracha-kastiketta maun mukaan.
    • Koristele lämmin Härkikishalutessasi hienonnetulla korianterilla.
    • Kokoa hodarit. Annostele sämpylöiden väliin inkivääri coleslaw-salaattia (30 g/hodari) ja härkistä (30 g/hodari) Pursota pinnalle Sriracha-kastiketta. Koristele kuivatulla sipulilla.