Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Porkkana 900.0 g
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 60.0 ml
  • Sipuli 222.0 g
  • KNORR Tahnamauste Valkosipuli 340 g 25.0 g
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 25.0 g
  • Chilipaprika, vihreä 4.0 g
  • Punainen linssi 90.0 g
  • KNORR Kasvisliemi, vähäsuolainen 12,5kg/1562L 16.0 g
  • Suola 20.0 g
  • lime, lehti 5.0 g
  • Vesi 2.0 l
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 300.0 ml
  • Knorr Professional Intense Flavours Miso Umami 6 x 400 ml 15.0 ml
  • Sitruunamehu 5.0 g
  • Paahdetut siemenet 50.0 g
  • Kevätsipuli 80.0 g
  1. Työohje

    • Ruskista sipuli kevyesti pehmeäksi Flora Aromiöljyssä. Lisää Knorr Inkivääri Puré Professional, limetin lehdet, vihreä chili, raastettu porkkana ja Knorr Tahnamauste Valkosipuli ja ruskista vielä kevyesti muutama minuutti.
    • Lisää vesi, punaiset linssit, suola ja Knorr Luomu kasvisliemi. Keitä ja hauduta 15–20 minuuttia kunnes linssit ja porkkanat ovat pehmeitä.
    • Nosta limetin lehdet pois, soseuta keitto sileäksi ja lisää Knorr Ruoka Laktoositon 15 %. Mausta Knorr Professional Miso Umamilla sekä limemehulla.

    Ennen tarjoilua

    • Tarjoa keitto viipaloidun kevätsipulin ja paahdettujen melonisiementen kanssa.