Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Raaka-aineet

+

Peruna

  • Peruna, Siikli 400.0 g
  • Suola 20.0 g
  • Vesi 700.0 ml

Marinoitu peruna

Marinoitu salottisipuli

  • Salottisipuli 100.0 g
  • Väkiviinaetikka 30.0 ml
  • Seljankukkamehu 30.0 ml

Keitetty kananmuna

  • Kananmuna 10.0 kpl

Mallas-sipsi

  • Saaristolaisleipä
  • Vuokaspray
  • Suola

Sinappi-mäti vinegretti

Valmistus

  1. Peruna

    Yhdistä raaka-aineet kattilassa, kiehauta ja keitä 4min. Siirrä pois levyltä ja anna vetäytyä 4min.

    siivilöi. 

  2. Marinoitu peruna

    Sekoita raaka-aineet kulhossa sekaisin, Siirrä vakuumipussiin ja vakumoi. 

  3. Marinoitu salottisipuli

    Yhdistä raaka-aineet vakuumipussiin ja vakumoi. 

  4. Keitetty kananmuna

    Kiehauta vesi kattilassa. lisää kananmunat veteen ja keitä 7min. Jäähdytä välittömästi jäissä tai kylmän juoksevan veden alla. Kuori ja revi kananmuna halki annokseen. 

  5. Mallas-sipsi

    Viipaloi mallasleipä hyvin ohuelti ja leikkaa muotoon kuvioleikkurilla. Asettele sipsit leivinpaperin päälle, öljyä kevyesti vuokasprayllä ja mausta suolalla. Paista 180c 10min ilman puhallusta. 

  6. Sinappi-mäti vinegretti

    Sekoita vispilällä kulhossa kaikki muut raaka-aineet paitsi mäti. Tarkista maku. Lisää lopuksi siianmäti joukkoon.