Kanelinen Suklaamousse

Raaka-aineet
Kanelinen Suklaamousse
−
+
€0.53
Työohje
Kevytmaito, vähälaktoosinen
/l
0.4 l
0%
Carte d'Or Suklaamousse 1,44 kg / 10 L
/kg
0.2 kg
0%

Points
Maapähkinä: ei
Maito/maitoproteiini: kyllä
Kaneli, jauhettu
/g
1.0 g
0%
Nonparelli
/g
0.0 g
0%
/
Työohje
-
Kevytmaito, vähälaktoosinen 0.4 l
-
Kaneli, jauhettu 1.0 g
-
Nonparelli
Valmistus
-
Työohje
- Kaada kylmä maito kulhoon ja lisää mousseaines sekä kaneli.
- Sekoita pienimmällä nopeudella noin 2 minuuttia kunnes jauhe on sekoittunut tasaisesti nesteeseen.
- Vaahdota isolla nopeudella kunnes mousse on kuohkeaa.
- Annostele tarjoille ja koristele nonparelleilla.
Vinkki! Voit myös pakastaa moussen ja tarjota sen jäädykkeenä.