Menu

Raaka-aineet

+

Suklaafondant

  • Voi 125.0 g
  • Sokeri 100.0 g
  • Kananmuna 2.0 kpl
  • Vehnäjauho 225.0 g

Vadelmajäädyke

Vadelmafluidgel

  • Vadelma pyre 250.0 g
  • Vesi 100.0 ml
  • Sokeri 160.0 g
  • Agar agar 4.0 g

Viimeistely

  • Vadelma 400.0 g

...

Valmistus

  1. Suklaafondant

    Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa munat joukkoon yksitellen. Lisää kuivat aineet seoksena. Sulata suklaa. Lisää suklaasula taikinaan. Leikkaa leivinpaperista suikaleet ja aseta ristiin muffinivuoan voideltuihin muotteihin. Jaa taikina muotteihin. Pakasta. Esille laitettaessa paista 190 asteessa n. 14 - 16 min. Fondant saa jäädä keskeltä pehmeän suklaiseksi. Anna jäähtyä hetki.
  2. Vadelmajäädyke

    Kaada kylmä maito kulhoon. Lisää jauhe maitoon. Vatkaa pienimmällä nopeudella noin 2 min., kunnes jauhe on sekoittunut tasaisesti nesteeseen. Vatkaa tämän jälkeen voimakkaasti noin 5 min., kunnes mousse on kuohkeaa. Annostele silikonimuotteihin ja jäädytä.
  3. Vadelmafluidgel

    Kuumenna pyre, vesi ja sokeri. Kunnes massa kiehuu sekoita joukkoon agar. Sekoita kunnes massa suurustuu. Siivilöi ja jäähdytä. Sekoita massa pystyblenderillä sileäksi. Tarvittaessa siivilöi ja ota vakuumikoneella kuplat pois. Aseta massa pursotinpussiin.
  4. Viimeistely

    Koristele annos vadelmilla ja syötävillä kukilla
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu