Suklaafondant ja vadelmajäädyke

Raaka-aineet
Suklaafondant ja vadelmajäädyke
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€32.1
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Suklaafondant
Voi
/g
125.0 g
0%
Sokeri
/g
100.0 g
0%
Kananmuna
/kpl
2.0 kpl
0%
Vehnäjauho
/g
225.0 g
0%
Vadelmajäädyke
Carte d'Or Vadelmamousse 1,72 kg / 14 L
/g
250.0 g
0%

Points
Laktoosi: ei
Maapähkinä: ei
Täysmaito
/ml
400.0 ml
0%
Vadelmafluidgel
Vadelma pyre
/g
250.0 g
0%
Vesi
/ml
100.0 ml
0%
Sokeri
/g
160.0 g
0%
Agar agar
/g
4.0 g
0%
Viimeistely
Vadelma
/g
400.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Suklaafondant
-
Voi 125.0 g
-
Sokeri 100.0 g
-
Kananmuna 2.0 kpl
-
Vehnäjauho 225.0 g
Vadelmajäädyke
-
Täysmaito 400.0 ml
Vadelmafluidgel
-
Vadelma pyre 250.0 g
-
Vesi 100.0 ml
-
Sokeri 160.0 g
-
Agar agar 4.0 g
Viimeistely
-
Vadelma 400.0 g
Valmistus
-
Suklaafondant
Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa munat joukkoon yksitellen. Lisää kuivat aineet seoksena. Sulata suklaa. Lisää suklaasula taikinaan. Leikkaa leivinpaperista suikaleet ja aseta ristiin muffinivuoan voideltuihin muotteihin. Jaa taikina muotteihin. Pakasta. Esille laitettaessa paista 190 asteessa n. 14 - 16 min. Fondant saa jäädä keskeltä pehmeän suklaiseksi. Anna jäähtyä hetki. -
Vadelmajäädyke
Kaada kylmä maito kulhoon. Lisää jauhe maitoon. Vatkaa pienimmällä nopeudella noin 2 min., kunnes jauhe on sekoittunut tasaisesti nesteeseen. Vatkaa tämän jälkeen voimakkaasti noin 5 min., kunnes mousse on kuohkeaa. Annostele silikonimuotteihin ja jäädytä. -
Vadelmafluidgel
Kuumenna pyre, vesi ja sokeri. Kunnes massa kiehuu sekoita joukkoon agar. Sekoita kunnes massa suurustuu. Siivilöi ja jäähdytä. Sekoita massa pystyblenderillä sileäksi. Tarvittaessa siivilöi ja ota vakuumikoneella kuplat pois. Aseta massa pursotinpussiin. -
Viimeistely
Koristele annos vadelmilla ja syötävillä kukilla