Britakakku, mansikoita ja moussea
Britakakku on herkullinen ja näyttävä klassikko. Rapea marenki ja pehmeä pohja yhdistettynä täyteläiseen CARTE D´OR mousseen sekä marjoihin on vastustamaton herkku.

Raaka-aineet
Britakakku, mansikoita ja moussea
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€36.67
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Kakkupohja
Voi
/g
250.0 g
0%
Sokeri
/g
160.0 g
0%
Munankeltuainen
/pc
4.0 pc
0%
Vehnäjauho
/g
240.0 g
0%
Leivinjauhe
/g
20.0 g
0%
Täysmaito
/ml
200.0 ml
0%
Marenki
Munanvalkuainen
/kpl
4.0 kpl
0%
Sokeri
/g
160.0 g
0%
Vaniljasokeri
/g
10.0 g
0%
Mantelilastu
/g
100.0 g
0%
Mousse
Carte d'Or Moussepohja jälkiruoille 1,8 kg /16 L
/g
180.0 g
0%

Points
Maapähkinä: ei
Maito/maitoproteiini: kyllä
Täysmaito
/ml
450.0 ml
0%
Mansikka
Mansikka
/g
400.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Kakkupohja
-
Voi 250.0 g
-
Sokeri 160.0 g
-
Munankeltuainen 4.0 pc
-
Vehnäjauho 240.0 g
-
Leivinjauhe 20.0 g
-
Täysmaito 200.0 ml
Marenki
-
Munanvalkuainen 4.0 kpl
-
Sokeri 160.0 g
-
Vaniljasokeri 10.0 g
-
Mantelilastu 100.0 g
Mousse
-
Täysmaito 450.0 ml
Mansikka
-
Mansikka 400.0 g
Valmistus
-
Kakkupohja
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää keltuaiset yksitellen vatkaten. Sekoita joukkoon kuivat aineet vuorotellen maidon kanssa. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Esipaista 180 asteessa noin 10 – 12 minuuttia. Jäähdytä. -
Marenki
Vatkaa valkuaiset kevyeksi vaahdoksi. Lisää sokeri pieninä erinä. Vatkaa valkuaisvaahto kovaksi ja kiiltäväksi. Levitä marenki tasaisesti esipaistetun kakkupohjan päälle. Ripottele pinnalle mantelilastut. Paista 180 asteessa 15 minuuttia. Anna jäähtyä. -
Mousse
Kaada kylmä maito tai vesi kulhoon ja lisää jauhe. Vatkaa pienimmällä nopeudella, kunnes jauhe on sekoittunut tasaisesti nesteeseen. Vatkaa voimakkaasti noin 10 min., kunnes mousse on kuohkeaa. Nostele pursotinpussiin. -
Mansikka
Lohko mansikat -
Viimeistely
Leikkaa pohja kahteen yhtä suureen osaan. Irrota puolikas pohjalevy leivinpaperista lastalla ja siirrä varoen tarjoiluvadille. Levitä täytteet. Nosta toinen levy päälle.