1. Savukinkku-juureslasagnette

    • Kaada 700 g lasagnettepastaa 1/1 65 mm Gn-vuokaan
    • Paista kinkku, purjosipuli ja palsternakka Juoksevassa Kasviöljyvalmisteessa padan pohjalla
    • Lisää vesi ja Sauce Lemone -kastikeainekset
    • Sekoita hyvin ja anna kiehahtaa
    • Sekoita joukkoon JuustoCreme ja Knorr Pronto
    • Mausta suolalla ja pippurilla
    • Kaada kastike (n. 5 l / 1/1 Gn-vuoka) pastan joukkoon ja sekoita hyvin
    • Kastikkeen tulee olla melko ohutta, jotta pasta voi turvota siinä, muuten lasagnetesta tulee liian kuivaa
    • Paista uunissa +160 C asteessa kiertoilmalla noin 30 minuuttia
    • Anna lasagnetten vetäytyä ennen tarjoilua
    • VINKKI! Halutessasi voit korvata ohjeen kinkun savustetulla kanalla tai kalkkunalla. Kinkun ja juurekset voi sekoittaa myös suoraan valmiiseen kastikkeeseen, mutta niiden maku voimistuu ja paranee, jos niitä kuullottaa ensin margariinissa. Voit myös käyttää pakastejuureksia.
+