Savukinkku-juureslasagnette

Raaka-aineet
Savukinkku-juureslasagnette
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€9.23
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Savukinkku-juureslasagnette
Knorr Lasagnette Täysjyvä Luomu 3 kg
/kg
0.6 kg
0%

Flora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L
/l
0.1 l
0%
Palvikinkku, suikale
/kg
0.6 kg
0%
Purjosipuli
/kg
0.6 kg
0%
Palsternakka
/kg
0.4 kg
0%
Vesi
/l
2.8 l
0%
Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen
/kg
0.6 kg
0%
Knorr Sauce Lemone - Sitruunakastike 1kg tehty ohjeen mukaan
/kg
0.3 kg
0%
Knorr Pronto, maustettu tomaattisurvos 4 x 3 kg
/kg
0.4 kg
0%

Points
Laktoosi: ei
Maito/maitoproteiini: ei
Lehtipersilja
/kg
0.1 kg
0%
Suola
/kg
0.0 kg
0%
Mustapippuri, rouhittu
/kg
0.0 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Savukinkku-juureslasagnette
-
Flora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L 0.1 l
-
Palvikinkku, suikale 0.6 kg
-
Purjosipuli 0.6 kg
-
Palsternakka 0.4 kg
-
Vesi 2.8 l
-
Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen 0.6 kg
-
Knorr Sauce Lemone - Sitruunakastike 1kg tehty ohjeen mukaan 0.3 kg
-
Lehtipersilja 0.1 kg
-
Suola
-
Mustapippuri, rouhittu
Valmistus
-
Savukinkku-juureslasagnette
- Kaada 700 g lasagnettepastaa 1/1 65 mm Gn-vuokaan
- Paista kinkku, purjosipuli ja palsternakka Juoksevassa Kasviöljyvalmisteessa padan pohjalla
- Lisää vesi ja Sauce Lemone -kastikeainekset
- Sekoita hyvin ja anna kiehahtaa
- Sekoita joukkoon JuustoCreme ja Knorr Pronto
- Mausta suolalla ja pippurilla
- Kaada kastike (n. 5 l / 1/1 Gn-vuoka) pastan joukkoon ja sekoita hyvin
- Kastikkeen tulee olla melko ohutta, jotta pasta voi turvota siinä, muuten lasagnetesta tulee liian kuivaa
- Paista uunissa +160 C asteessa kiertoilmalla noin 30 minuuttia
- Anna lasagnetten vetäytyä ennen tarjoilua
- VINKKI! Halutessasi voit korvata ohjeen kinkun savustetulla kanalla tai kalkkunalla. Kinkun ja juurekset voi sekoittaa myös suoraan valmiiseen kastikkeeseen, mutta niiden maku voimistuu ja paranee, jos niitä kuullottaa ensin margariinissa. Voit myös käyttää pakastejuureksia.