Vihreää parsaa, katkarapuja ja hummeribearnaisea

Raaka-aineet
Vihreää parsaa, katkarapuja ja hummeribearnaisea
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€6.27
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Valmistus
-
Valmistusohje
1. Lämmitä Flora Aromiöljy 55-asteiseksi ja siirrä kattila sivuun liedeltä.2. Keitä salottisipulia ja viinietikkaa, kunnes jäljellä on puolet. Lisää vesi. Siivilöi seos keltuaisten päälle ja lämmitä 65-asteiseksi vesihauteessa tai liedellä koko ajan sekoittaen.3. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita Flora Aromiöljy joukkoon tipoittain, aluksi hitaasti ja sitten nopeammin. 4. Mausta Knorr Hummerifondilla, hienonnetulla rakuunalla, kirvelillä ja tabascolla.5. Tarjoile keitetyn vihreän parsan ja kuorittujen katkarapujen kanssa.