Bao Bao Possu Bun Hoisin

Raaka-aineet
Bao Bao Possu Bun Hoisin
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€0.18
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Porsaan kylki kypsennys
Porsaan kylki
/kg
1.0 kg
0%
Hoisinkastike
/g
200.0 g
0%
Suola
/g
5.0 g
0%
Mustapippuri
/
0.0
0%
Marinoitu punakaali
Punakaali
/g
200.0 g
0%
Riisiviinietikka
/cl
200.0 cl
0%
Valkosipuli - korianteri majoneesi
Hellmann's Täysmajoneesi 5 kg
/g
120.0 g
0%

Korianteri, tuore
/g
10.0 g
0%
Knorr Inkivääri Puré Professional 750g
/g
5.0 g
0%

Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/g
15.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Suola
/g
2.0 g
0%
Appelsiini
/g
10.0 g
0%
Valmista annos
Bao Höyrysämpylä
/
0.0
0%
Kevätsipuli
/kg
0.0 kg
0%
Korianteri, tuore
/kg
0.0 kg
0%
Sriracha-kastike
/kg
0.0 kg
0%
Suolapähkinä
/kg
0.0 kg
0%
Marinoitu Punakaali
/
0.0
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Porsaan kylki kypsennys
-
Porsaan kylki 1.0 kg
-
Hoisinkastike 200.0 g
-
Suola 5.0 g
-
Mustapippuri
Marinoitu punakaali
-
Punakaali 200.0 g
-
Riisiviinietikka 200.0 cl
Valkosipuli - korianteri majoneesi
-
Korianteri, tuore 10.0 g
-
Suola 2.0 g
-
Appelsiini 10.0 g
Valmista annos
-
Bao Höyrysämpylä
-
Kevätsipuli
-
Korianteri, tuore
-
Sriracha-kastike
-
Suolapähkinä
-
Marinoitu Punakaali
Valmistus
-
Porsaan kylki kypsennys
Kypsennä porsaan kylki vakuumissa höyryuunissa tai sirkulaattorilla vesihauteessa 68 astetta ja 48 tuntia. Jäähdytä porsaan kylki omassa liemessä. Esille laittaessa leikkaa 50 gramman paloiksi per annos. Paista rapeaksi pannulla tai grillissä. Valele pintaan Hoisin kastike ja paista hetki kunnes kastike karamellisoituu pintaan. Mausta suolalla ja pippurilla. -
Marinoitu punakaali
Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi ja peitä riisiviinietikalla. Anna maustua 30 minuuttia. Nosta pois liemestä. -
Valkosipuli - korianteri majoneesi
Sekoita ainekset keskenään. Laita valmis majoneesi pursotinpussiin. -
Valmista annos
Höyrytä 10 kpl sämpylä bambukorissa leivinpaperin päällä n. 5 minuuttia. Kokoa buni haluamallasi tavalla ja viimeistele ruohitulla suolapähkinällä, Srirachalla, kevätsipuli renkailla sekä korianterinlehdillä.