Menu

Raaka-aineet

+

Pyttipannu

Kastike


...

Valmistus

  1. Pyttipannu

    • Kuutio pestyt perunat ja porkkanat. (Voit myös käyttää kypsää perunakuutiota.)
    • Valuta ja huuhtele kikherneet. Lisää ne kasvisten joukkoon.
    • Sekoita Aromiöljyn joukkoon Savuchilipyre ja suola. Sekoita chiliöljy kasvisten ja kikherneiden joukkoon.
    • Kypsennä n. +180-200 C.ssa uunissa kypsäksi n. 20-30 minuuttia.
    • Koristele yrteillä ja kevätsipulilla.
    • Vinkki! Voit lisätä pyttipannun joukkoon soijanakkeja, soija- tai Quoarn -pyöryköitä.
  2. Kastike

    • Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa kasvispyttipannun kanssa.
    • Voit käyttää kastiketta myös salaattikastikeena tai dippinä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu