Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Pyttipannu

  • Peruna 10.0 kg
  • Porkkana 4.0 kg
  • Kikherne 4.0 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.6 l
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 0.1 kg
  • Suola 0.05 kg
  • Mustapippuri, rouhittu 0.01 kg
  • Kevätsipuli 0.3 kg
  • Lehtipersilja 0.05 kg

Kastike

  • Rydbergs Sweet Chili-kastike 2,5kg 1.5 kg
  • Kermaviili, laktoositon 1.5 kg
  1. Pyttipannu

    • Kuutio pestyt perunat ja porkkanat. (Voit myös käyttää kypsää perunakuutiota.)
    • Valuta ja huuhtele kikherneet. Lisää ne kasvisten joukkoon.
    • Sekoita Aromiöljyn joukkoon Savuchilipyre ja suola. Sekoita chiliöljy kasvisten ja kikherneiden joukkoon.
    • Kypsennä n. +180-200 C.ssa uunissa kypsäksi n. 20-30 minuuttia.
    • Koristele yrteillä ja kevätsipulilla.
    • Vinkki! Voit lisätä pyttipannun joukkoon soijanakkeja, soija- tai Quoarn -pyöryköitä.
  2. Kastike

    • Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa kasvispyttipannun kanssa.
    • Voit käyttää kastiketta myös salaattikastikeena tai dippinä.