Menu

Raaka-aineet

+

Liemi

Kasvikset

  • Parsakaali 500.0 g
  • Kukkakaali 500.0 g
  • Myskikurpitsa 300.0 g
  • Oliiviöljy 100.0 ml
  • Sokeriherne, tuore 200.0 g

Esillelaitto:

  • Riisinuudeli 800.0 g
  • Korianteri, tuore
  • Kevätsipuli
  • Chilipaprika, punainen
  • Jalapeno, tuore
  • Maapähkinä
  • Kurpitsansiemen
  • Kurpitsansiemenöljy

...

Valmistus

  1. Liemi

    Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran.
  2. Kasvikset

    Leikkaa kasvikset ja pyörittele oliiviöljyssä. Paahda uunissa 200 astetta 6 – 8 minuuttia tai pannulla keskilämmöllä noin kymmenen minuuttia. Ryöppää sokeriherneet nopeasti suolavedessä.
  3. Esillelaitto:

    Valmista nuudelit ohjeen mukaan. Esille laittaessa nosta kuumat nuudelit astiaan. Nostele kasvikset nuudelien päälle ja kaada tulikuuma liemi päälle. Viimeistele annos hienonnetulla korianterilla, kevätsipulilla, chilillä, jalapenoilla sekä murskatuilla maapähkinöillä, -kurpitsansiemenillä ja kurpitsansiemenöljyllä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu