Raaka-aineet
Työohje
-
Perunaviipale, kypsä 3.0 kg
-
Kirjolohisuikale 1.0 kg
-
Sipulikuutio, pakaste 0.2 kg
-
Maustekurkku, kuutioitu 0.4 kg
Liemi
-
Vesi 1.0 l
-
Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.1 kg
-
Knorr Kalaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.03 kg
-
Suola 0.01 kg
-
Tilli 0.02 kg
Valmistus
-
Työohje
- Lado GN-vuokiin perunaviipaleet, lohisuikaleet, sipuli ja valutetut maustekurkkukuutiot. (20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 171 65 mm GN-vuokaa.)
-
Liemi
- Sekoita vesi, Knorr Ruoka 15 % ja kastikeainekset. Kaada liemi perunoiden päälle (n.1,9 l lientä/1/1 65 mm GN-vuoka.)
- Kypsennä + 160- +170 C:ssa yhdistelmäuunissa höyrypaistolla (50 % höyry) noin 50 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Ripottele pinnalle tilliä. Vinkki! Lisää laatikkoon kapriksia.