+

Työohje

  • Perunaviipale, kypsä 3 kg
  • Kirjolohisuikale 1 kg
  • Sipulikuutio, pakaste 0.2 kg
  • Maustekurkku, kuutioitu 0.4 kg

Liemi

  1. Työohje

    • Lado GN-vuokiin perunaviipaleet, lohisuikaleet, sipuli ja valutetut maustekurkkukuutiot. (20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 171 65 mm GN-vuokaa.)

  2. Liemi

    • Sekoita vesi, Knorr Ruoka 15 % ja kastikeainekset. Kaada liemi perunoiden päälle (n.1,9 l lientä/1/1 65 mm GN-vuoka.)
    • Kypsennä + 160- +170 C:ssa yhdistelmäuunissa höyrypaistolla (50 % höyry) noin 50 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Ripottele pinnalle tilliä.

      Vinkki! Lisää laatikkoon kapriksia.
+