Pikantti lohilaatikko

Raaka-aineet
Pikantti lohilaatikko
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€21.34
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Työohje
Perunaviipale, kypsä
/kg
3.0 kg
0%
Kirjolohisuikale
/kg
1.0 kg
0%
Sipulikuutio, pakaste
/kg
0.2 kg
0%
Maustekurkku, kuutioitu
/kg
0.4 kg
0%
Liemi
Vesi
/l
1.0 l
0%
Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L
/l
0.8 l
0%
Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L
/kg
0.1 kg
0%
Knorr Kalaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L
/kg
0.03 kg
0%
Suola
/kg
0.01 kg
0%
Tilli
/kg
0.02 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Työohje
-
Perunaviipale, kypsä 3.0 kg
-
Kirjolohisuikale 1.0 kg
-
Sipulikuutio, pakaste 0.2 kg
-
Maustekurkku, kuutioitu 0.4 kg
Liemi
-
Vesi 1.0 l
-
Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 0.8 l
-
Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.1 kg
-
Knorr Kalaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.03 kg
-
Suola 0.01 kg
-
Tilli 0.02 kg
Valmistus
-
Työohje
- Lado GN-vuokiin perunaviipaleet, lohisuikaleet, sipuli ja valutetut maustekurkkukuutiot. (20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 171 65 mm GN-vuokaa.)
-
Liemi
- Sekoita vesi, Knorr Ruoka 15 % ja kastikeainekset. Kaada liemi perunoiden päälle (n.1,9 l lientä/1/1 65 mm GN-vuoka.)
- Kypsennä + 160- +170 C:ssa yhdistelmäuunissa höyrypaistolla (50 % höyry) noin 50 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Ripottele pinnalle tilliä. Vinkki! Lisää laatikkoon kapriksia.