Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Perunaviipale, kypsä 3.0 kg
  • Kirjolohisuikale 1.0 kg
  • Sipulikuutio, pakaste 0.2 kg
  • Maustekurkku, kuutioitu 0.4 kg

Liemi

  • Vesi 1.0 l
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 0.8 l
  • Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.1 kg
  • Knorr Kalaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L
  • Suola
  • Tilli

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Lado GN-vuokiin perunaviipaleet, lohisuikaleet, sipuli ja valutetut maustekurkkukuutiot. (20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 171 65 mm GN-vuokaa.)

  2. Liemi

    • Sekoita vesi, Knorr Ruoka 15 % ja kastikeainekset. Kaada liemi perunoiden päälle (n.1,9 l lientä/1/1 65 mm GN-vuoka.)
    • Kypsennä + 160- +170 C:ssa yhdistelmäuunissa höyrypaistolla (50 % höyry) noin 50 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Ripottele pinnalle tilliä.

      Vinkki! Lisää laatikkoon kapriksia.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu