Caesarsalaattia ja rapeaa kalaa

Raaka-aineet
Caesarsalaattia ja rapeaa kalaa
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€3.63
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Caesarkastike:
hienoksi silputtua valkosipulia
/g
1.0 g
0%
Sitruunamehu
/g
30.0 g
0%
Dijon sinappi, kokojyvä
/g
15.0 g
0%
Rapsiöljy
/dl
6.0 dl
0%
Vesi
/ml
50.0 ml
0%
Salaatti:
valkoista kalaa fileinä (turskaa, seitiä, koljaa tai ahventa)
/g
1200.0 g
0%
Romaine-salaatti
/g
500.0 g
0%
leipäkrutonkeja
/g
100.0 g
0%
Maizena maissitärkkelys 2,5 kg
/g
100.0 g
0%

Korppujauho
/g
100.0 g
0%
Kananmuna
/kpl
4.0 kpl
0%
Suola
/g
0.0 g
0%
Peppercorn, black
/g
0.0 g
0%
Flora Aromiöljy 2,4 L
/ml
100.0 ml
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Caesarkastike:
-
hienoksi silputtua valkosipulia 1.0 g
-
Sitruunamehu 30.0 g
-
Dijon sinappi, kokojyvä 15.0 g
-
Rapsiöljy 6.0 dl
-
Vesi 50.0 ml
Salaatti:
-
valkoista kalaa fileinä (turskaa, seitiä, koljaa tai ahventa) 1200.0 g
-
Romaine-salaatti 500.0 g
-
leipäkrutonkeja 100.0 g
-
Korppujauho 100.0 g
-
Kananmuna 4.0 kpl
-
Suola
-
Peppercorn, black
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 100.0 ml
Valmistus
-
Caesarkastike:
1. Sekoita keltuaiset, valkosipuli, sitruunamehu, Knorr Hummerifondi, Maille Dijon Sinappi ja vesi monitoimikoneessa.2. Lisää rapsiöljy ohuena nauhana sekoittaen samalla.3. Sekoita kastikkeeseen parmesaani ja lisää tarvittaessa kylmää vettä halutun koostumuksen aikaansaamiseksi. -
Salaatti:
1. Paloittele kala.2. Mausta Maizena-jauhot suolalla ja pippurilla.3. Vatkaa muna. Kääntele kuivatut kalapalat Maizena-jauhoissa ja sitten munassa. Pyörittele ne lopuksi korppujauhoissa. Laita kalapalat voipaperille.4. Paista kalat pannulla Flora Aromiöljyssä n. 4 minuuttia kummaltakin puolelta.5. Suikaloi salaatti ja sekoita puolet Caesarkastikkeesta joukkoon. Asettele salaatin päälle paistetut kalat, leipäkrutongit, tilli ja parmesaani. Tarjoile loput kastikkeesta ruoan ohessa.