+

Caesarkastike:

  • hienoksi silputtua valkosipulia 1 g
  • Sitruunamehu 30 g
  • Dijon sinappi, kokojyvä 15 g
  • Rapsiöljy 6 dl
  • Vesi 50 ml

Salaatti:

  1. Caesarkastike:

    1. Sekoita keltuaiset, valkosipuli, sitruunamehu, Knorr Hummerifondi, Maille Dijon Sinappi ja vesi monitoimikoneessa. 2. Lisää rapsiöljy ohuena nauhana sekoittaen samalla. 3. Sekoita kastikkeeseen parmesaani ja lisää tarvittaessa kylmää vettä halutun koostumuksen aikaansaamiseksi.
  2. Salaatti:

    1. Paloittele kala. 2. Mausta Maizena-jauhot suolalla ja pippurilla. 3. Vatkaa muna. Kääntele kuivatut kalapalat Maizena-jauhoissa ja sitten munassa. Pyörittele ne lopuksi korppujauhoissa. Laita kalapalat voipaperille. 4. Paista kalat pannulla Flora Aromiöljyssä n. 4 minuuttia kummaltakin puolelta. 5. Suikaloi salaatti ja sekoita puolet Caesarkastikkeesta joukkoon. Asettele salaatin päälle paistetut kalat, leipäkrutongit, tilli ja parmesaani. Tarjoile loput kastikkeesta ruoan ohessa.
+