Linssi-kukkakaali-couscoussalaatti
Linsseillä saa helposti ruokaisuuutta ja maukua kasvissalaatteihin. Tämä couscous salaatti voidaan tarjota myös lisäkkeenä esim. broileriruoille.

Raaka-aineet
Linssi-kukkakaali-couscoussalaatti
−
+
€10.14
Salaatti
Vesi
/l
2.0 l
0%
Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L
/kg
0.05 kg
0%
Couscous-suurimo
/kg
1.5 kg
0%
Kukkakaali
/kg
1.0 kg
0%
Linssi, vihreä, keitetty
/kg
1.5 kg
0%
Hellmann's Seesami-soijavinegretti 1 L
/l
0.5 l
0%

Points
Kala: ei
Soija: kyllä
Lehtipersilja
/kg
0.05 kg
0%
Kevätsipuli
/kg
0.1 kg
0%
/
Salaatti
-
Vesi 2.0 l
-
Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.05 kg
-
Couscous-suurimo 1.5 kg
-
Kukkakaali 1.0 kg
-
Linssi, vihreä, keitetty 1.5 kg
-
Lehtipersilja 0.05 kg
-
Kevätsipuli 0.1 kg
Valmistus
-
Salaatti
- Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sekoita kasvisliemi joukkoon. Kaada liemi couscous-suurimoiden päälle GN-vuokaan. Peitä kannella ja anna turvota 5-10 minuuttia. Sekoita ja jäähdytä suurimot.
- Raasta tai leikkaa pestyt kukkakaalit hienoksi. Valuta ja huuhtele linssit. Sekoita kukkakaaliraaste ja linssit couscous-suurimoiden joukkon. Mausta Seesami-soijavinegretillä, Lisää joukkoon lehtipersiljaa ja kevätsipulia.