Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Salaatti

  • Vesi 2.0 l
  • KNORR Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.05 kg
  • Couscous-suurimo 1.5 kg
  • Kukkakaali 1.0 kg
  • Linssi, vihreä, keitetty 1.5 kg
  • Hellmann's Seesami-soijavinegretti 1 L 0.5 l
  • Lehtipersilja 0.05 kg
  • Kevätsipuli 0.1 kg
  1. Salaatti

    • Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sekoita kasvisliemi joukkoon. Kaada liemi couscous-suurimoiden päälle GN-vuokaan. Peitä kannella ja anna turvota 5-10 minuuttia. Sekoita ja jäähdytä suurimot.
    • Raasta tai leikkaa pestyt kukkakaalit hienoksi. Valuta ja huuhtele linssit. Sekoita kukkakaaliraaste ja linssit couscous-suurimoiden joukkon. Mausta Seesami-soijavinegretillä, Lisää joukkoon lehtipersiljaa ja kevätsipulia.