Raaka-aineet
Salaatti
-
Vesi 2.0 l
-
Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.05 kg
-
Couscous-suurimo 1.5 kg
-
Kukkakaali 1.0 kg
-
Linssi, vihreä, keitetty 1.5 kg
-
Lehtipersilja 0.05 kg
-
Kevätsipuli 0.1 kg
Valmistus
-
Salaatti
- Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sekoita kasvisliemi joukkoon. Kaada liemi couscous-suurimoiden päälle GN-vuokaan. Peitä kannella ja anna turvota 5-10 minuuttia. Sekoita ja jäähdytä suurimot.
- Raasta tai leikkaa pestyt kukkakaalit hienoksi. Valuta ja huuhtele linssit. Sekoita kukkakaaliraaste ja linssit couscous-suurimoiden joukkon. Mausta Seesami-soijavinegretillä, Lisää joukkoon lehtipersiljaa ja kevätsipulia.