Rosolli on perunasta, porkkanasta ja punajuuresta valmistettu salaatti, jota tarjotaan nykyisin erityisesti joulunaikaan. Juhlavuoden rosolliraasteessa raaka-aineet on maustettu uudella tavalla. Raasteet voi tarjota sektoreittain salaattipöydässä tai erikseen. Perunasalaatti sopii myös vappupöytään.

Raaka-aineet
Työohje
-
Perunakuutio, kypsä 3.0 kg
-
Persilja 0.03 kg
-
Porkkana 2.0 kg
-
Punajuurisuikale, etikkaliemessä 2.5 kg
-
Rypsiöljy 0.15 l
Valmistus
-
Työohje
- Sekoita perunakuutiot ja kurkkusalaatti. Lisää joukkoon hienonnettu persilja. Raasta porkkanat ja valuta punajuuret. Sekoita öljy ja tahnamauste keskenään ja mausta seoksella punajuuret. Laita tarjolle sektoreittain.