Rosolliraaste
Rosolli on perunasta, porkkanasta ja punajuuresta valmistettu salaatti, jota tarjotaan nykyisin erityisesti joulunaikaan. Juhlavuoden rosolliraasteessa raaka-aineet on maustettu uudella tavalla. Raasteet voi tarjota sektoreittain salaattipöydässä tai erikseen. Perunasalaatti sopii myös vappupöytään.

Raaka-aineet
Rosolliraaste
−
+
€12.23
Työohje
Perunakuutio, kypsä
/kg
3.0 kg
0%
Rydbergs Kurkkusalaatti 2,5 kg
/kg
0.6 kg
0%

Points
Kananmuna: kyllä
Sinappi: kyllä
Persilja
/kg
0.03 kg
0%
Porkkana
/kg
2.0 kg
0%
Punajuurisuikale, etikkaliemessä
/kg
2.5 kg
0%
Rypsiöljy
/l
0.15 l
0%
Knorr Tahnamauste Timjami 340 g
/kg
0.04 kg
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
/
Työohje
-
Perunakuutio, kypsä 3.0 kg
-
Persilja 0.03 kg
-
Porkkana 2.0 kg
-
Punajuurisuikale, etikkaliemessä 2.5 kg
-
Rypsiöljy 0.15 l
Valmistus
-
Työohje
- Sekoita perunakuutiot ja kurkkusalaatti. Lisää joukkoon hienonnettu persilja. Raasta porkkanat ja valuta punajuuret. Sekoita öljy ja tahnamauste keskenään ja mausta seoksella punajuuret. Laita tarjolle sektoreittain.