Seksico Baja Style Fish Taco

Raaka-aineet
Seksico Baja Style Fish Taco
−
+
€16.29
Pikkelöity Punakaali Slaw
Punakaali
/g
300.0 g
0%
Väkiviinaetikka
/ml
50.0 ml
0%
Limemehu
/ml
100.0 ml
0%
Mustapippuri
/
0.0
0%
Suola
/g
2.0 g
0%
Hellmann's Täysmajoneesi 5 kg
/g
200.0 g
0%

Points
Kananmuna: kyllä
Kala: ei
Seksico Ranch Dressing
Hellmann's Täysmajoneesi 5 kg
/g
100.0 g
0%

Points
Kananmuna: kyllä
Kala: ei
Piimä, laktoositon
/g
50.0 g
0%
Frittitaikina
Vehnäjauho
/g
200.0 g
0%
Maizena maissitärkkelys 2,5 kg
/g
100.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Olut
/g
300.0 g
0%
Leivinjauhe
/g
5.0 g
0%
Step 4
Korianteri, tuore
/g
50.0 g
0%
Kevätsipuli
/g
50.0 g
0%
Step 5
Turskafilee
/g
300.0 g
0%
Suola
/g
5.0 g
0%
Step 7
Maissitortilla
/g
0.0 g
0%
Step 8
Fetajuusto
/g
100.0 g
0%
Maizena maissitärkkelys
/kg
0.0 kg
0%
/
Pikkelöity Punakaali Slaw
-
Punakaali 300.0 g
-
Väkiviinaetikka 50.0 ml
-
Limemehu 100.0 ml
-
Mustapippuri
-
Suola 2.0 g
Seksico Ranch Dressing
-
Piimä, laktoositon 50.0 g
Frittitaikina
-
Vehnäjauho 200.0 g
-
Olut 300.0 g
-
Leivinjauhe 5.0 g
Step 4
-
Korianteri, tuore 50.0 g
-
Kevätsipuli 50.0 g
Step 5
-
Turskafilee 300.0 g
-
Suola 5.0 g
Step 7
-
Maissitortilla
Step 8
-
Fetajuusto 100.0 g
-
Maizena maissitärkkelys
Valmistus
-
Pikkelöity Punakaali Slaw
Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Lisää etikka joukkoon. Raasta limen kuori ja purista limen mehu sekaan. Mausta suolalla, pippurilla ja anna maustua puoli tuntia. Nosta kaalit liemestä ja sekoita täysmajoneesi joukkoon. -
Seksico Ranch Dressing
Sekoita täysmajoneesi ja piimä keskenään. Laita kastike pursotinpussiin. -
Frittitaikina
Valmista taikina sekoittamalla ainekset keskenään. -
Step 4
Hienonna korianteri ja kevätsipuli. -
Step 5
Leikkaa Turskan seläke 60 g paloiksi. Suolaa palat kevyesti. -
Step 6
Pyörittele Turskat frittitaikinassa kauttaaltaan. Nosta taikinoitu Turska grillitikulla 170 asteiseen syväpaisot öljyyn kypsymään. Anna kypsyä noin 3 minuuttia tai kunnes taikina on kullanruskea ja rapea. Nosta ritilälle lepäämään hetkeksi. -
Step 7
Paista maissi tortillat kuumalla pannulla n. 10 sekuntia per puoli ja siirrä ne märän keittiöliinan alle odottamaan. -
Step 8
Kasaa tacot siten että alle fritattu kala pala, limellä maustettu coleslaw, Seksico ranch, korianteri ja kevätsipuli. Raasta päälle fetajuustoa Microplanella. Päälle hyvä loraus Seksico salsa verde kastiketta. Tarjoile lime lohkojen kanssa.