Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Raaka-aineet

+

Valmistusohje

Valmistus

  1. Valmistusohje

    • Valuta keitetyt kikherneet ja huuhtele ne huolellisesti.
    • Pirskota kirsikkatomaattien ja pituussuunnassa leikattujen sipuleiden päälle hieman suolaa, sokeria ja ruokaöljyä ja paista ne uunissa. Älä poista kuorta.
    • Leikkaa kurpitsa pituussuunnassa keskeltä poikki ja poista siemenet. Paista kurpitsa leikkauspinta kuivaa pannua vasten ja anna sen paistua lähes "mustaksi". Käännä kurpitsanpala ja paista se lyhyesti kuoren puolelta.
    • Ota kurpitsanpala pannulta ja pirskota päälle ruokaöljyä, suolaa ja pippuria.
    • Poista luut kanan koipireisistä, jotta saat mukavan ison "kanapihvin".
    • Kuumenna pannu keskilämmölle ja lisää ruokaöljyä.
    • Aseta kanan koipireidet nahka alaspäin pannulle ja aseta kansi välittömästi niiden päälle siten, että se painaa niitä vasten.
    • (Kannen on oltava pannua pienempi, jotta se ei sulkeudu tiukasti vaan lepää kanojen päällä painaen niitä.)
    • Anna kanan paistua keskilämmöllä, kunnes se on kypsää ja sen nahka on rapea ja kullanruskea.
    • Lisää pannulle hieman ruokaöljyä ja paahda kikherneet kevyesti. Lisää Knorr Paprika-maustepyree, Knorr savuchilipyree, Knorr Tomatino ja pehmeäksi paistetut kirsikkatomaatit.
    •  
    • Kiehauta, kunnes tomaatit soseutuvat ja muodostavat karkean tomaattikastikkeen.
    • Leikkaa kurpitsa ja sipuli kuutioiksi ja lisää ne tomaattikompotin joukkoon.
    • Lisää maissi ja mausta suolalla ja pippurilla.

    • Tarjoile runsaan tuoreen korianterin ja rapean kanan kanssa.