Mausteiset kanan koipireidet

Raaka-aineet
Mausteiset kanan koipireidet
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€101.01
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Valmistusohje
Kikherne, säilyke
/kg
1.0 kg
0%
Kirsikkatomaatti
/g
500.0 g
0%
punasipuli
/g
300.0 g
0%
Oliiviöljy
/dl
1.0 dl
0%
Suola
/kg
0.0 kg
0%
Mustapippuri myllystä jauhettu
/dg
0.0 dg
0%
Sokeri
/kg
0.0 kg
0%
Knorr Tomatino 3 kg
/g
300.0 g
0%

Knorr Paprika Puré Professional 750g
/g
100.0 g
0%

Knorr Savuchili Puré Professional 750g
/g
25.0 g
0%

Kesäkurpitsa
/g
500.0 g
0%
Rypsiöljy
/dl
1.0 dl
0%
Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
Broilerin koipi-reisi, marinoimaton
/kg
2.0 kg
0%
Maissi, säilyke
/g
100.0 g
0%
Korianteri, tuore
/g
100.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Valmistusohje
-
Kikherne, säilyke 1.0 kg
-
Kirsikkatomaatti 500.0 g
-
punasipuli 300.0 g
-
Oliiviöljy 1.0 dl
-
Suola
-
Mustapippuri myllystä jauhettu
-
Sokeri
-
Kesäkurpitsa 500.0 g
-
Rypsiöljy 1.0 dl
-
Suola ja mustapippuri
-
Broilerin koipi-reisi, marinoimaton 2.0 kg
-
Maissi, säilyke 100.0 g
-
Korianteri, tuore 100.0 g
Valmistus
-
Valmistusohje
- Valuta keitetyt kikherneet ja huuhtele ne huolellisesti.
- Pirskota kirsikkatomaattien ja pituussuunnassa leikattujen sipuleiden päälle hieman suolaa, sokeria ja ruokaöljyä ja paista ne uunissa. Älä poista kuorta.
- Leikkaa kurpitsa pituussuunnassa keskeltä poikki ja poista siemenet. Paista kurpitsa leikkauspinta kuivaa pannua vasten ja anna sen paistua lähes "mustaksi". Käännä kurpitsanpala ja paista se lyhyesti kuoren puolelta.
- Ota kurpitsanpala pannulta ja pirskota päälle ruokaöljyä, suolaa ja pippuria.
- Poista luut kanan koipireisistä, jotta saat mukavan ison "kanapihvin".
- Kuumenna pannu keskilämmölle ja lisää ruokaöljyä.
- Aseta kanan koipireidet nahka alaspäin pannulle ja aseta kansi välittömästi niiden päälle siten, että se painaa niitä vasten.
- (Kannen on oltava pannua pienempi, jotta se ei sulkeudu tiukasti vaan lepää kanojen päällä painaen niitä.)
- Anna kanan paistua keskilämmöllä, kunnes se on kypsää ja sen nahka on rapea ja kullanruskea.
- Lisää pannulle hieman ruokaöljyä ja paahda kikherneet kevyesti. Lisää Knorr Paprika-maustepyree, Knorr savuchilipyree, Knorr Tomatino ja pehmeäksi paistetut kirsikkatomaatit.
- Kiehauta, kunnes tomaatit soseutuvat ja muodostavat karkean tomaattikastikkeen.
- Leikkaa kurpitsa ja sipuli kuutioiksi ja lisää ne tomaattikompotin joukkoon.
- Lisää maissi ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Tarjoile runsaan tuoreen korianterin ja rapean kanan kanssa.