Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Jääkellarinlohi

  • Lohifilee 800.0 g
  • Merisuola, karkea 200.0 g
  • Vesi 1800.0 ml
  • Tilli, tuore
  • Maustepippuri, kokonainen 15.0 kpl
  • Sitruunan kuori 1.0 kpl

Hovimestarin kastike

  • Sokeri 50.0 g
  • Jaloviina 20.0 ml
  • Maustepippuri, jauhettu
  • Inkivääri, jauhettu
  • Neilikka, jauhettu
  • Muskottipähkinä, jauhettu
  • Rypsiöljy 100.0 ml
  • Tilli
  1. Jääkellarinlohi

    Valmista ensin suolaliemi mausteineen. Jäähdytä jääkaappikylmäksi ja suolaa lohta vähintään yön yli.   
  2. Hovimestarin kastike

    Valmista hovimestarin kastike sekoittamalla sinappi, jaloviina, sokeri, etikka ja mausteet. Emulgoi öljy ja lisää lopuksi hienonnettua tilliä.