Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Raaka-aineet

+

Valmistuohje

  • Oliiviöljy 1.0 dl
  • Sipuli 150.0 g
  • Porkkana 125.0 g
  • Valkosipulinkynsi 5.0 kpl
  • Mustasilmäpapu 450.0 g
  • Pekoni 100.0 g
  • Vesi 1.8 l
  • Laakerinlehti 2.0 kpl
  • Vehnä patonki 1.0 kpl
  • Persilja 20.0 g
  • Parmesanjuusto

Valmistus

  1. Valmistuohje

    • Paista sipuli, porkkana ja valkosipuli pehmeiksi oliiviöljyssä alhaisella lämmöllä ja ilman, että ne saavat väriä. 
    • Lisää pavut, pekoni siivut, Knorr kanaliemi, vesi ja laakerinlehti ja anna kiehua 1 – 1,5 tuntia, kunnes pavut ovat pehmeitä. 
    • Mausta suolalla ja pippurilla. Anna imeytyä. 
    • Voitele leivänviipaleet oliiviöljyllä ja hiero valkosipulilla ja paahda ne uunissa.
    • Nosta pekoni siivut ja laakerinlehdet pois ja valuta liemi pavuista. Sekoita papuihin 1 rkl oliiviöljyä, mausta suolalla ja pippurilla ja lisää hiukan vastapuristettua sitruunamehua antamaan raikkautta.
    • Tarjoile papuseos valkosipulileivän päällä ja kuorruta parmesaanilla ja vastasilputulla persiljalla.