Menu

Raaka-aineet

+

Kiinankaali:

  • Kiinankaali 1.0 kg
  • Suola 10.0 g
  • Kiinankaali:

Kimchikastike:

Valmistus

  1. Kiinankaali:

    • Pese ja leikkaa kaali isoiksi paloiksi.
    • Sekoita suola kaalien joukkoon ja anna marinoitua 10 minuuttia.
  2. Kimchikastike:

  3. Sekoita liemiainekset kattilassa, paitsi tapioka,ja keitä viisi minuttia.
  4. Sekoita Tapioka tilkkaan kylmää vettä ja lisää kiehuvaan liemeen.
  5. Keitä parin minuutin ajan.
  6. Kimchin valmistus:

  7. Valuta kaalit ja sekoita kuuma kastike kaalien joukkoon.
  8. Sekoita hyvin.
  9. Laita salaatti säilytysastiaan ja jäähdytä.
  10. Anna maustua kylmässä yön yli.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu