Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Kiinankaali:

  • Kiinankaali 1.0 kg
  • Suola 10.0 g
  • Kiinankaali:

Kimchikastike:

  • Sokeri, tumma 0.2 kg
  • Riisiviinietikka 0.3 l
  • tai
  • valkoviinietikka 0.3 l
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 50.0 g
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 50.0 g
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 15.0 g
  • Gochujag - Korealainen chilikastike 20.0 g
  • Tomaattipyre 0.2 kg
  • Kalakastike (fish sauce) 0.2 dl
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 0.2 dl
  • Maizena Marja- ja Hedelmätärkkelys Tapioka 2 kg x 4 10.0 g
  1. Kiinankaali:

    • Pese ja leikkaa kaali isoiksi paloiksi.
    • Sekoita suola kaalien joukkoon ja anna marinoitua 10 minuuttia.
  2. Kimchikastike:

  3. Sekoita liemiainekset kattilassa, paitsi tapioka,ja keitä viisi minuttia.
  4. Sekoita Tapioka tilkkaan kylmää vettä ja lisää kiehuvaan liemeen.
  5. Keitä parin minuutin ajan.
  6. Kimchin valmistus:

  7. Valuta kaalit ja sekoita kuuma kastike kaalien joukkoon.
  8. Sekoita hyvin.
  9. Laita salaatti säilytysastiaan ja jäähdytä.
  10. Anna maustua kylmässä yön yli.