Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Broilerin rintafilee ja Baharat-mausteseos:

  • Broilerin rintafilee 1.5 kg
  • Knorr Paprika Puré Professional 750g 30.0 g
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 20.0 g
  • Korianteri, jauhettu 5.0 g
  • Juustokumina 5.0 g
  • Mustapippuri, rouhittu 2.0 g
  • Kaneli, jauhettu 2.0 g
  • Kardemumma, jauhettu 5.0 g
  • Neilikka, jauhettu 1.0 g
  • Suola 10.0 g
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.5 dl

Tabboulleh-salaatti:

  • Cous cous, helmi 0.3 kg
  • Vesi
  • KNORR Kasvisliemi Professional 2 x 800 g/64 L
  • Kirsikkatomaatti 0.1 kg
  • Kirsikkatomaatti, keltainen 0.1 kg
  • Luumutomaatti, mini 0.1 kg
  • Kurkku 0.1 kg
  • Appelsiini, hedelmäliha 0.15 kg
  • Granaattiomena 0.05 kg
  • Oliivi, musta, kivetön 0.07 kg

Yrttivinegretti:

  • Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L 0.2 l
  • Persilja 10.0 g
  • Korianteri, tuore 10.0 g
  1. Broilerin rintafilee ja Baharat-mausteseos:

    Sekoita Professional puréet, mausteet ja Aromiöljy kulhossa keskenään sekaisin. Pyörittele broilerin rintafileet kauttaaltaan maustetahnassa ja anna marinoitua muutamia tunteja tai yön yli jääkaapissa. Grillaa tai paista kananrinnat ja kypsennä 180 asteisessa kiertoilmauunissa 10-12 minuuttia, kunnes juuri ja juuri kypsiä. Voidaan tarjoilla kylmänä tai kuumana.
  2. Tabboulleh-salaatti:

    Keitä Helmi-couscous kasvisliemessä noin 20 minuutin ajan tai kun on kypsä. Helmi-couscousin tilalla voi käyttäätavallista couscousia, bulguria, spelttiä tai tattaria. Keitä ne paketin ohjeiden mukaan. Leikkaa kasvikset ja appelsiini sopivan kokoisiksi paloiksi. Puolita oliivit ja iroittele granaattiomenan siemenet. Leikka lehtipersiljat. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  3. Yrttivinegretti:

    Aja blenderillä tai sauvasekoittimella Hellmann's sitruunavinegretti jayrtit tasaiseksi kastikeeksi. Säilytä kylmässä.
  4. Salaattin esillelaitto:

    Sekoita salaattiainekset, leikattu lehtipersilja ja yrttivinegretti keskenään. Leikkaa broilerin rintafileet ja kasaa salaatin kanssa kerroksittain lautaselle tai vadille. Koristele tuoreilla yrteillä, grillatulla sitruunalla ja granaattiomenan siemenillä. Tarjoile grillatun leivän ja hummuksen kera.