Menu

Raaka-aineet

+

Broilerin rintafilee ja Baharat-mausteseos:

Tabboulleh-salaatti:

  • Cous cous, helmi 0.3 kg
  • Vesi
  • Knorr Kasvisliemi Professional 2 x 800 g/64 L
  • Kirsikkatomaatti 0.1 kg
  • Kirsikkatomaatti, keltainen 0.1 kg
  • Luumutomaatti, mini 0.1 kg
  • Kurkku 0.1 kg
  • Appelsiini, hedelmäliha 0.15 kg
  • Granaattiomena 0.05 kg
  • Oliivi, musta, kivetön 0.07 kg

Yrttivinegretti:

Valmistus

  1. Broilerin rintafilee ja Baharat-mausteseos:

    Sekoita Professional puréet, mausteet ja Aromiöljy kulhossa keskenään sekaisin. Pyörittele broilerin rintafileet kauttaaltaan maustetahnassa ja anna marinoitua muutamia tunteja tai yön yli jääkaapissa. Grillaa tai paista kananrinnat ja kypsennä 180 asteisessa kiertoilmauunissa 10-12 minuuttia, kunnes juuri ja juuri kypsiä. Voidaan tarjoilla kylmänä tai kuumana.
  2. Tabboulleh-salaatti:

    Keitä Helmi-couscous kasvisliemessä noin 20 minuutin ajan tai kun on kypsä. Helmi-couscousin tilalla voi käyttäätavallista couscousia, bulguria, spelttiä tai tattaria. Keitä ne paketin ohjeiden mukaan. Leikkaa kasvikset ja appelsiini sopivan kokoisiksi paloiksi. Puolita oliivit ja iroittele granaattiomenan siemenet. Leikka lehtipersiljat. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  3. Yrttivinegretti:

    Aja blenderillä tai sauvasekoittimella Hellmann's sitruunavinegretti jayrtit tasaiseksi kastikeeksi. Säilytä kylmässä.
  4. Salaattin esillelaitto:

    Sekoita salaattiainekset, leikattu lehtipersilja ja yrttivinegretti keskenään. Leikkaa broilerin rintafileet ja kasaa salaatin kanssa kerroksittain lautaselle tai vadille. Koristele tuoreilla yrteillä, grillatulla sitruunalla ja granaattiomenan siemenillä. Tarjoile grillatun leivän ja hummuksen kera.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu