Ankka Pelmenit
Bocuse d´Or assistentti Aino Kasanen valmistaa herkullisia ankka pelmenejä. Pelmenien täytteen valmistuksessa Aino käyttää Knorr Professional KANAFONDIa joka sopii mainiosti täydentämään ankan makua. Tämä kaunis annos sopii täydellisesti bistrosi alkuruoka listalle.

Raaka-aineet
Ankka Pelmenit
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€34518.1
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Täyte
Ankankoipi confit
/g
100.0 g
0%
Knorr Professional Kanafondi 1 L
/ml
100.0 ml
0%

Siitakesieni
/g
40.0 g
0%
Soijakastike
/ml
5.0 ml
0%
Ruokosokeri
/g
2.0 g
0%
Gochujang
/n/a
15.0 n/a
0%
Suola
/g
4.0 g
0%
Maille Sherryviinietikka 500 ml
/ml
3.0 ml
0%

Inkivääri,tuore
/kg
0.0 kg
0%
Pelmenitaikina
Peruna, puikula
/g
300.0 g
0%
Vehnäjauho
/g
280.0 g
0%
Kananmunan keltuainen
/g
20.0 g
0%
Suola
/g
10.0 g
0%
Kurkuma
/g
1.0 g
0%
Piparjuurimajoneesi
Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg
/g
100.0 g
0%

Points
Kananmuna: kyllä
Kala: ei
Piparjuuri
/g
10.0 g
0%
Suola
/g
2.0 g
0%
Grillattu sitruunaöljy
Sitruuna
/kpl
2.0 kpl
0%
Rypsiöljy
/g
150.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Täyte
-
Ankankoipi confit 100.0 g
-
Siitakesieni 40.0 g
-
Soijakastike 5.0 ml
-
Ruokosokeri 2.0 g
-
Gochujang 15.0 n/a
-
Suola 4.0 g
-
Inkivääri,tuore
Pelmenitaikina
-
Peruna, puikula 300.0 g
-
Vehnäjauho 280.0 g
-
Kananmunan keltuainen 20.0 g
-
Suola 10.0 g
-
Kurkuma 1.0 g
Piparjuurimajoneesi
-
Piparjuuri 10.0 g
-
Suola 2.0 g
Grillattu sitruunaöljy
-
Sitruuna 2.0 kpl
-
Rypsiöljy 150.0 g
Valmistus
-
Täyte
Revi confatut ankan koivet sekä kuutioit siitakesienet. Aloita paistamalla sienet öljyssä kuumalla pannulla. Kun sienet on paistettu lisää revityt ankan koivet ja paista hetki kovalla lämmöllä. Lisää Knorr Professional KANAFONDI ja keitä kasaan, Lisää lopussa loput mausteet ja viimeistele täyte raastetulla inkiväärillä. -
Pelmenitaikina
Kuori puikulaperunat ja vakumoi vakuumipussiin. Kypsennä perunat 100c höyryssä 35 min. Kun perunat ovat kypsiä paseeraa perunat perunamyllyn läpi ja punnitse kulhoon 250g perunalunta. Laita perunalumi kylmään hetkeksi. Punnitse kaikki kuivat aineet kutteriin ja sekoita tasaisesti. Lisää jäähtynyt perunalumi ja aja massa sekaisin. Lisää lopuksi keltuainen ja vaivaa hetki taikina kulhossa. Tämän jälkeen painele taikina mahdollisimman ohuesti vakuumipussiin ja vakumoi. Anna taikinan levätä n.30 min huoneenlämmössä. Kauli tai aja taikina pastakoneen läpi ohuesti ja stanssaa haluaman kokoisia kiekkoja ja täytä taikinakiekot täytteellä. -
Piparjuurimajoneesi
Sekoita kaikki ainekset yhteen kulhossa ja siirrä pursotinpussiin. -
Grillattu sitruunaöljy
Kuori sitruunat kuorimaveitsellä. Grillaa kuoret hiiligrillissä tai tohota tumma väri kuoriin. Aja kuoret ja öljy blenderissä ja siivilöi karitaliinan läpi kulhoon. Siirrä öljy pieneen pulloon.