Menu

Raaka-aineet

+

Hummerikeitto

Jokirapu tartar


Ranskan rannikon bistrojen helmi herkku. Lobster bisque -  täyteläinen hummerikeitto on valmistettu käyttäen Knorr Professional KANAFONDia pohjana. Ota tämä super helppo äyriäiskeitto resepti lämmittämään tulevia syksyn sekä talven iltoja. Keiton voi tarjota sellaisenaan tai jokirapu tartarin sekä paahdetun leivän kera.

...

Valmistus

  1. Hummerikeitto

    Mittaa kaikki raaka-aineet astiaan. Sekoita tapioka tasaisesti ettei paakkuunnu. Laita seos kattilaan ja kuumenna. Anna kiehua neljä minuuttia. Lisää lopuksi voinopat yksi kerrallaan sekoittaen.

    Esille laittaessa sekoita kuohkeaksi sauvaskoittimella.
  2. Jokirapu tartar

    Valuta jokiravut ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Hienonna ravut veitsellä. Sekoita majoneesi, savuchili ja raastettu valkosipuli. Lisää hienonnettu ruohosipuli ja jokiravut. 
  3. Paahdettu leipä

    Stanssaa paahtoleipä sopivan kokoisiksi paloiksi. Levitä pintaan voita ja paahda pannulla rapeaksi ja kullanruskeaksi.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu