Hummerikeitto "bisque", jokiraputartar ja paahdettua leipää
Ranskan rannikon bistrojen helmi herkku. Lobster bisque - täyteläinen hummerikeitto on valmistettu käyttäen Knorr Professional KANAFONDia pohjana. Ota tämä super helppo äyriäiskeitto resepti lämmittämään tulevia syksyn sekä talven iltoja. Keiton voi tarjota sellaisenaan tai jokirapu tartarin sekä paahdetun leivän kera.

Raaka-aineet
Hummerikeitto "bisque", jokiraputartar ja paahdettua leipää
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€690024.3
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Hummerikeitto
Knorr Professional Kanafondi 1 L
/ml
2000.0 ml
0%

Kuohukerma
/ml
200.0 ml
0%
Täysmaito
/ml
200.0 ml
0%
Knorr Hummerifondi, tiiviste 1 L /50 L
/ml
80.0 ml
0%

Points
Kala: kyllä
Pähkinä: ei
Valkoviini
/ml
160.0 ml
0%
Maizena Marja- ja Hedelmätärkkelys Tapioka 2 kg
/g
60.0 g
0%
Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Tomaattipyre
/g
120.0 g
0%
Ruokosokeri
/g
40.0 g
0%
Knorr Citrusmauste 1,2 kg
/g
20.0 g
0%

Cayennepippuri
/g
1.0 g
0%
Voi
/g
200.0 g
0%
Jokirapu tartar
Jokirapu, kokonainen
/g
300.0 g
0%
Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg
/g
100.0 g
0%

Points
Kananmuna: kyllä
Kala: ei
Knorr Savuchili Puré Professional 750g
/g
2.0 g
0%

Valkosipulinkynsi
/kpl
1.0 kpl
0%
Ruohosipuli
/g
5.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Hummerikeitto
-
Kuohukerma 200.0 ml
-
Täysmaito 200.0 ml
-
Valkoviini 160.0 ml
-
Tomaattipyre 120.0 g
-
Ruokosokeri 40.0 g
-
Cayennepippuri 1.0 g
-
Voi 200.0 g
Jokirapu tartar
-
Jokirapu, kokonainen 300.0 g
-
Valkosipulinkynsi 1.0 kpl
-
Ruohosipuli 5.0 g
Valmistus
-
Hummerikeitto
Mittaa kaikki raaka-aineet astiaan. Sekoita tapioka tasaisesti ettei paakkuunnu. Laita seos kattilaan ja kuumenna. Anna kiehua neljä minuuttia. Lisää lopuksi voinopat yksi kerrallaan sekoittaen.Esille laittaessa sekoita kuohkeaksi sauvaskoittimella. -
Jokirapu tartar
Valuta jokiravut ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Hienonna ravut veitsellä. Sekoita majoneesi, savuchili ja raastettu valkosipuli. Lisää hienonnettu ruohosipuli ja jokiravut. -
Paahdettu leipä
Stanssaa paahtoleipä sopivan kokoisiksi paloiksi. Levitä pintaan voita ja paahda pannulla rapeaksi ja kullanruskeaksi.