Maille Bistro Linnunmaksa mousse, briossia ja kirsikkahilloke
Täyteläinen linnumaksamousse ja makea kirsikkahillo on täydellinen yhdistelmä.

Raaka-aineet
Maille Bistro Linnunmaksa mousse, briossia ja kirsikkahilloke
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€33.43
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Linnunmaksa mousse
Salottisipuli
/g
25.0 g
0%
Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/g
2.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Timjaminoksa
/kpl
5.0 kpl
0%
Portviini
/ml
30.0 ml
0%
Madeira
/ml
40.0 ml
0%
Brandy
/ml
10.0 ml
0%
Sherryviinietikka
/ml
5.0 ml
0%
Liivatelehti
/g
2.0 g
0%
Broilerin maksa
/g
60.0 g
0%
Hanhenmaksa
/g
50.0 g
0%
Suola
/g
5.0 g
0%
Voi
/g
70.0 g
0%
Kananmuna
/g
60.0 g
0%
Briossi
Täysmaito
/ml
500.0 ml
0%
Hiiva
/g
15.0 g
0%
Vehnäjauho
/g
500.0 g
0%
Suola
/g
15.0 g
0%
Kananmuna
/kpl
6.0 kpl
0%
Voi
/g
350.0 g
0%
Sokeri
/g
30.0 g
0%
Kirsikkahilloke
Kirsikka, pakaste
/g
200.0 g
0%
Hillosokeri
/g
100.0 g
0%
Maille Punaviinietikka 500 ml
/ml
50.0 ml
0%

Balsamiviinietikka
/ml
10.0 ml
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Linnunmaksa mousse
-
Salottisipuli 25.0 g
-
Timjaminoksa 5.0 kpl
-
Portviini 30.0 ml
-
Madeira 40.0 ml
-
Brandy 10.0 ml
-
Sherryviinietikka 5.0 ml
-
Liivatelehti 2.0 g
-
Broilerin maksa 60.0 g
-
Hanhenmaksa 50.0 g
-
Suola 5.0 g
-
Voi 70.0 g
-
Kananmuna 60.0 g
Briossi
-
Täysmaito 500.0 ml
-
Hiiva 15.0 g
-
Vehnäjauho 500.0 g
-
Suola 15.0 g
-
Kananmuna 6.0 kpl
-
Voi 350.0 g
-
Sokeri 30.0 g
Kirsikkahilloke
-
Kirsikka, pakaste 200.0 g
-
Hillosokeri 100.0 g
-
Balsamiviinietikka 10.0 ml
Valmistus
-
Linnunmaksa mousse
- Hienonna salotti. Laita sipulit, timjami, alkoholit ja viinietikka kattilaan. Keitä kasaan miedolla lämmöllä kunnes neste on miltei hävinnyt. Poimi timjamin oksat pois. Lisää liotettu liivate.
- Sekoita pystyblenderissä sileäksi kananmunan kanssa. Paseeraa tiheän kastikesiivilän läpi. Sulata voi. Sekoita sulatettu voi ja maksat pystyblenderissä sileäksi. Paseeraa kastikesiivilän läpi. Yhdistä kaksi massaa ja lisää suola.
- Laita massa matalareunaiseen 1/6 GN vuokaan ja kelmuta hyvin niin ettei ilmaa pääse sisälle. Kypsennä uunissa 65 astetta höyry kunnes sisälämpö 64 astetta. Jäähdytä.
-
Briossi
- Sekoita yleiskoneen kulhoon kylmä maito ja hiiva.Sekoita jauhot ja suola maidon joukkoon. Lisää munat yksi kerrallaan. Vatkaa hitaasti taikinakoukulla viisi minuuttia. Sekoita vielä keskiteholla 10 minuuttia.
- Mittaa toiseen kulhoon huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Sekoita huolellisesti. Lisää voisokeri seos pieninä paloina taikinan joukkoon kunnes sileää. Nosta nopeutta ja vatkaa 6 – 10 minuuttia niin että taikina elastista ja kiiltävää.
- Laita liina päälle ja anna kohota 24 asteessa kaksi tuntia.
- Ota taikina pois kulhosta ja vaivaa käsin muutaman kerran. Jätä kylmään kohoamaan 12 tunniksi.
- Muotoile taikina vuokaan ja voitele. Anna kohota huoneenlämmössä puolitoista tuntia.
- Paista 200 astetta 15 minuuttia ja laske uunin lämpötila 170 astetta ja paista vielä 30 minuuttia.
- Paiston jälkeen anna jäähtyä vuoassa viisi minuuttia ja nosta ritilälle vähintään tunniksi jäähtymään.
-
Kirsikkahilloke
- Kuumenna kattila ja possauta etikat kattilaan.
- Lisää kirsikat ja sokeri, keitä hilloksi
- Jäähdytä