Menu

Raaka-aineet

+

Lihapullat

Tomaattikastike:


Vuosien saatossa monet kansat ovat jättäneet jälkensä Marokon ruokakulttuuriin. Marokkolainen keittiö on saanut vaikutteita Lähi-idästä, Välimeren maista ja Afrikasta. 
  

...

Valmistus

  1. Lihapullat

    • Sekoita jauheliha, keitetty riisi, maustepyreet, kananmuna, vesi ja kuivat mausteet tasaiseksi taikinaksi.
    • Pyörittele taikinasta lihapullia ja paista ne kypsiksi +170 C:ssa uunissa noin 15 minuuttia.
  2. Tomaattikastike:

    3. Tomaattikastike: Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä. Lisää maustepyreet ja kuivat mausteet. 4. Lisää Tomatino, kanafondi tiiviste ja vesi. Kiehautaja anna hautua miedolla lämmöllä n. 30 minuuttia. 5.Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Suurusta tarvittaessa Maizenalla. 6. Kaada kastike lihapullien päälle ja tarjoa keitetyn riisin kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu