Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistus

  • Katkarapu, kuorittu & pakaste 0.5 kg
  • Parsakaali 0.3 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Suola ja mustapippuri
  • Kananmuna 25.0 kpl
  • Knorr Kanafondi, tiiviste 1 L/50 L 0.5 dl
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 20.0 g
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 40.0 g
  • Purjosipuli 0.1 kg
  • Maizena Marja- ja Hedelmätärkkelys Tapioka 2 kg x 4 25.0 g
  • Leikattua kevätsipulia, paahdettuja seesaminsiemeniä ja seesamiöljyä
  1. Valmistus

    • Sulata ja valuta katkaravut hyvin.
    • Paista parsakaalit kuumalla pannulla rapean kypsiksi ja mausta.
    • Katkaravut ja parsakaalitmatalan pakin pohjalle, jossa on leivinpaperi.
    • Sekoita kulhossa keskenään kananmunat, kanafondi, valkosipulipyree, inkivääripyree ja purjosipulit.
    • Lisää pieneen vesimäärään sekoitettu tapiokatärkkelys munamassan joukkoon.
    • Kaada munaseos lihan ja parsan päälle ja paista 200 asteisessa uunissa kypsäksi.
    • Rullaa paistos ja leikkaa annospaloiksi.
    • Koristele kevätsipulilla, seesaminsiemenillä sekä seesamiöljyllä.