Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valkosipulikeitto

  • Valkosipuli 15.0 kpl
  • Salottisipuli 1.0 kpl
  • Oliiviöljy 60.0 ml
  • Peruna, puikula 2.0 kpl
  • Vesi 500.0 ml
  • Kuohukerma 500.0 ml
  • Täysmaito 500.0 ml
  • Voi 200.0 g
  • Mustapippuri myllystä jauhettu
  • Suola

Paahdetut valkosipuli sipsit

  • Solo valkosipuli
  • Öljy, neutraali
  • Suola
  1. Valkosipulikeitto

    Leikkaa valkosipuleista hattu pois. Paahda kannen alla 200 asteessa 20 minuuttia ja sitten 180 asteessa 40 minuuttia. Jäähdytä. Purista valkosipulit kuoresta. Hienonna salottisipuli ja freesaa oliiviöljyssä. Lisää kuoritut puikulat ja freesaahetki. Lisää nesteet ja anna kiehua miedolla lämmöllä 30 minuuttia. Sekoita sauvasekoittimella voi nopat joukkoon. Sekoita sileäksi ja siivilöi. Tarkista suola.
  2. Paahdetut valkosipuli sipsit

    Leikkaa mandoliinilla ohuita siivuja valkosipulista. Syväpaista 165 asteessa noin minuutin ajan kullanruskeaksi. Nosta paperin päälle valumaan. Mausta suolalla.
  3. Frisee krassi salaatti

    Nypi frisee salaatinlehtiä ja krasseja sekaisin.