Pohjoismainen ruoka ei ole vain hyvää, trendikästä ja edullista. Se on myös ympäristöystävällistä lyhyillä kuljetusetäisyyksillä ja se on viljelty paikallisesti. Lisäksi se on ravinteikasta pitäen sisällään juureksia, kaalia, hirvenlihaa, kalaa, paikallisia yrttejä sekä luonnosta poimittuja sieniä, hedelmiä ja marjoja, mikä vain parantaa asiaa. Lisää pohjoismaista ruokaa listoille!
Pohjoismaisen ruoan suosio ei ole juuri vähentynyt vuodesta 2004, jolloin manifesti uudelle pohjoismaiselle keittiölle laadittiin. Paljon on tapahtunut sen jälkeen, mutta kiinnostus vanhanaikaisiin tekniikoihin ja säilöntämenetelmiin, makuihin, kasviksiin ja vihanneksiin on paitsi vakiinnuttanut asemansa myös kasvanut suosituksi kansanliikkeeksi. Tänä päivänä hapanleipä ja lähituotettu ruoka ovat enemmän tai vähemmän jokapäiväistä ruokaa, ja sesonkikohtaiset herkut menussa eivät ole vain harvojen ja valittujen saatavilla. Tässä valikoima pohjoismaisia reseptejä arkistoistamme.
Tanskan kokkimaajoukkueen resepti.
Tässä ohjeessa käytetään linssejä, jotka tekevät perinteisestä peruna-purjokeitosta ruokaisamman ja täyttävämmän. Täydennä ateria hyvällä täysjyväleivällä ja tarjoile levitteenä Créme Bonjour -tuorejuustoa.
Aiheeseen liittyviä artikkeleita
More info
Please select your country
Help us show relevant products and prices based on your locationBahrain
Kuwait
Oman
Qatar
Saudi Arabia
United Arab Emirates
Aiheeseen liittyviä tuotteita
Tuote lisätty
Tuotteen lisäys epäonnistui
Tuote postettu
Tuotteen poistaminen epäonnistui
Kirjautumalla saat
- Pääsyn ilmaisiin koulutuksiin
- Parhaat respetit ja vinkit kansainvälisiltä kokeilta
- Uusimpia trendejä