Menu

Pohjoismainen ruoka ei ole vain hyvää, trendikästä ja edullista. Se on myös ympäristöystävällistä lyhyillä kuljetusetäisyyksillä ja se on viljelty paikallisesti. Lisäksi se on ravinteikasta pitäen sisällään juureksia, kaalia, hirvenlihaa, kalaa, paikallisia yrttejä sekä luonnosta poimittuja sieniä, hedelmiä ja marjoja, mikä vain parantaa asiaa. Lisää pohjoismaista ruokaa listoille!

Pohjoismaisen ruoan suosio ei ole juuri vähentynyt vuodesta 2004, jolloin manifesti uudelle pohjoismaiselle keittiölle laadittiin. Paljon on tapahtunut sen jälkeen, mutta kiinnostus vanhanaikaisiin tekniikoihin ja säilöntämenetelmiin, makuihin, kasviksiin ja vihanneksiin on paitsi vakiinnuttanut asemansa myös kasvanut suosituksi kansanliikkeeksi. Tänä päivänä hapanleipä ja lähituotettu ruoka ovat enemmän tai vähemmän jokapäiväistä ruokaa, ja sesonkikohtaiset herkut menussa eivät ole vain harvojen ja valittujen saatavilla. Tässä valikoima pohjoismaisia reseptejä arkistoistamme.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu