Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Kalapannu

  • Perunakuutio, kypsä 1.0 kg
  • Sei-Lohikuutio -sekoitus 2.0 kg
  • Knorr Citrusmauste 1,2 kg 0.02 kg

Kastike

  • Vesi 1.0 l
  • Knorr Kylmäliukoinen tärkkelys/suuruste 4kg x 1 0.1 kg
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 0.3 l
  • Sipulikuutio, pakaste 0.1 kg
  • Omenakuutio, pakaste 0.2 kg
  • Maustekurkku, kuutioitu 0.2 kg
  • Suola 0.01 kg
  • Mustapippuri, rouhittu
  • Väkiviinaetikka 0.02 kg
  • Tilli 0.01 kg
  1. Kalapannu

    • Laita perunakuutiot GN-vuokaan (15 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 GN-vuoka)
    • Lisääkalakuutiot
    • Mausta citrusmausteella
  2. Kastike

    • Sekoita kylmään veteen Knorr kylmäliukoinen tärkkelys.
    • Lisää KnorrRuoka, sipuli- ja omenakuutiot sekä valutetut maustekurkut.
    • Mausta suolalla, pippurilla ja etikalla.
    • Levitä suurustunut kastike kalojen päälle.Voit säilyttää kalavuokaa kypsentämättäkylmiössä seuraavaan päivään.
    • Kypsennä+ 160 C asteisessa uunissa kypsäksi noin20-30 minuuttia.
    • Koristele hienonnetulla tillillä

    Vinkki

    • Voit myös lisätä perunat valkokastikkeen joukkoon, kuumentaa ja tarjota muhennoksena paistetun kalan kanssa.