Raaka-aineet
Kalapannu
-
Perunakuutio, kypsä 1.0 kg
-
Sei-Lohikuutio -sekoitus 2.0 kg
Kastike
-
Vesi 1.0 l
-
Sipulikuutio, pakaste 0.1 kg
-
Omenakuutio, pakaste 0.2 kg
-
Maustekurkku, kuutioitu 0.2 kg
-
Suola 0.01 kg
-
Mustapippuri, rouhittu
-
Väkiviinaetikka 0.02 kg
-
Tilli 0.01 kg
Valmistus
-
Kalapannu
- Laita perunakuutiot GN-vuokaan (15 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 GN-vuoka)
- Lisääkalakuutiot
- Mausta citrusmausteella
-
Kastike
- Sekoita kylmään veteen Knorr kylmäliukoinen tärkkelys.
- Lisää KnorrRuoka, sipuli- ja omenakuutiot sekä valutetut maustekurkut.
- Mausta suolalla, pippurilla ja etikalla.
- Levitä suurustunut kastike kalojen päälle.Voit säilyttää kalavuokaa kypsentämättäkylmiössä seuraavaan päivään.
- Kypsennä+ 160 C asteisessa uunissa kypsäksi noin20-30 minuuttia.
- Koristele hienonnetulla tillillä
Vinkki
- Voit myös lisätä perunat valkokastikkeen joukkoon, kuumentaa ja tarjota muhennoksena paistetun kalan kanssa.