Menu

Raaka-aineet

+

Kalapannu

Kastike


Ahvenanmaan saaristolaiskeittiö on tunnettu yksinkertaisuudestaan. Ruokaa valmistetaan muutamista raaka-aineista. Kala kuuluu olennaisena osana ahvenanmaalaisiin ruokaperinteisiin.

...

Valmistus

  1. Kalapannu

    • Laita perunakuutiot GN-vuokaan (15 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 GN-vuoka)
    • Lisääkalakuutiot
    • Mausta citrusmausteella
  2. Kastike

    • Sekoita kylmään veteen Knorr kylmäliukoinen tärkkelys.
    • Lisää KnorrRuoka, sipuli- ja omenakuutiot sekä valutetut maustekurkut.
    • Mausta suolalla, pippurilla ja etikalla.
    • Levitä suurustunut kastike kalojen päälle.Voit säilyttää kalavuokaa kypsentämättäkylmiössä seuraavaan päivään.
    • Kypsennä+ 160 C asteisessa uunissa kypsäksi noin20-30 minuuttia.
    • Koristele hienonnetulla tillillä
    Vinkki
    • Voit myös lisätä perunat valkokastikkeen joukkoon, kuumentaa ja tarjota muhennoksena paistetun kalan kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu