Tuorejuusto-porkkanakeitto
Upean värinen ja makuinen keitto, johon tuorejuusto tuo hienon lisän. Keitton voi maustaa myös juustokuminalla tai inkiväärillä, jotka molemmat sopivat porkkanan kanssa hienosti.

Raaka-aineet
Tuorejuusto-porkkanakeitto
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€1.65
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Keitto:
Flora Aromiöljy 2,4 L
/l
0.0 l
0%
Keltasipuli
/kg
0.3 kg
0%
Porkkana
/kg
1.0 kg
0%
Juustokumina
/g
10.0 g
0%
Knorr Inkivääri Puré Professional 750g
/g
20.0 g
0%

Knorr Kasvisfondi tiiviste 1 L / 50 L
/dl
0.4 dl
0%

Vesi
/l
1.5 l
0%
Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg
/kg
0.25 kg
0%
Suola
/g
12.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Keitto:
-
Flora Aromiöljy 2,4 L
-
Keltasipuli 0.3 kg
-
Porkkana 1.0 kg
-
Juustokumina 10.0 g
-
Vesi 1.5 l
-
Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 0.25 kg
-
Suola 12.0 g
Valmistus
-
Keitto:
- Silppua sipulit ja pilko porkkanat.
- Kuullota sipuleita Aromiöljyssä 10 minuutin ajan.
- Lisääporkkanat ja kuullota vielä viisi minuuttia.
- Lisää haluttu mauste, kuulota minuutti.
- Lisää kasvisfondi ja vesi.
- Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- LisääCrème Bonjourja suola.
- Aja keitto tasaiseksi ja tarkista maku.