Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Palsternakka 1.1 kg
  • Omena 0.5 kg
  • Sipuli 0.3 kg
  • Hellmann's Omenasiideri-Sherry Vinegretti 1 L 1.0 dl
  • Vesi 2.4 l
  • Knorr Luomu Kasvisliemi 1kg/125 L 40.0 g
  • Timjami 2.0 g
  • Suola 15.0 g
  • Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 1.0 dl
  • Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 100.0 g
  1. Työohje

    1. Kuori ja paloittele palsternakat. Poista omenista siemenet ja leikkaa lohkoiksi, paloittele sipulit lohkoiksi.2.Laita kaikki ainekset GN-pellille ja sekoita joukkoon HELLMANN’S Omenasiideri-Sherryvinegretti. Mausta suolalla. Paahda +225 C -asteisessa uuniss, kunnes palsternakka on pehmeää ja on saanut väriä, n. 10 minuuttia.3. Nosta palsternakat, sipulit ja omenat pataan, lisää vesi ja kiehauta, anna kiehua 5 minuuttia.4. LisääLuomu kasvis-liemi, timjami ja mausta suolalla ja pippurilla.5.Sekoita joukkoon Knorr Kuohu 30% ja Crème Bonjour -tuorejuusto ja soseuta keitto.Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.TarjoiluunKoristele lämmin keitto muutamlla tipalla HELLMANN’S Omenasiideri-Sherryvinegrettiä ja tuoreella timjamilla.