Paahdettu palsternakka-omenakeitto – Resepti | Unilever Food Solutions

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

  1. Työohje

    1. Kuori ja paloittele palsternakat. Poista omenista siemenet ja leikkaa lohkoiksi, paloittele sipulit lohkoiksi.2.Laita kaikki ainekset GN-pellille ja sekoita joukkoon HELLMANN’S Omenasiideri-Sherryvinegretti. Mausta suolalla. Paahda +225 C -asteisessa uuniss, kunnes palsternakka on pehmeää ja on saanut väriä, n. 10 minuuttia.3. Nosta palsternakat, sipulit ja omenat pataan, lisää vesi ja kiehauta, anna kiehua 5 minuuttia.4. LisääLuomu kasvis-liemi, timjami ja mausta suolalla ja pippurilla.5.Sekoita joukkoon Knorr Kuohu 30% ja Crème Bonjour -tuorejuusto ja soseuta keitto.Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.TarjoiluunKoristele lämmin keitto muutamlla tipalla HELLMANN’S Omenasiideri-Sherryvinegrettiä ja tuoreella timjamilla.