Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Kikherne-punajuurikastike:

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.2 dl
  • Sipulikuutio, pakaste 200.0 g
  • Punajuurisuikale, pakaste 1.0 kg
  • Tomaattimehu 7.0 dl
  • Knorr Basilika Puré Professional 750g 10.0 g
  • Suola 35.0 g
  • Kikherne, säilyke 400.0 g

Mornay-kastike:

  • Kevytmaitojuoma, laktoositon 3.0 l
  • Mustapippuri, rouhittu 1.0 g
  • Vuohenjuusto 200.0 g
  1. Kikherne-punajuurikastike:

    • Freesaa sipuleita Aromiöljyssä 10 minuuttia
    • Lisää punajuurisuikaleet ja freesaa vielä viisi minuuttia
    • Lisää loput kastikeainekset ja kiehauta
  2. Mornay-kastike:

    • Kiehauta maito ja lisää Knorr suuruste
    • Kieahuta sekoittaen viisi minuuttia
    • Kasaa lasagne ja ripottele lopuksi pinnalle vuohenjuusto
    • Paista 160 c 45 minuuttia
    • Anna kypsän lasagnen vetäytyä 15 minuuttia