Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Spelttivehnä 0.4 kg
  • Vesi 0.8 l
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 20.0 ml
  • Sipuli 0.2 kg
  • Juuriselleri 0.5 kg
  • Västerbotten-juusto 0.2 kg
  • Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L 0.2 l
  • Sitruunamehu
  • Omena 0.1 kg
  • Persilja 0.1 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 50.0 ml
  1. Työohje

    • Keitä spelttijyvät pehmeiksi miedolla lämmöllä kasvisfondilla maustetussa vedessä.
    • Kuullota sipuli- ja juurisellerikuutiot. Sekoita spelttijyvien joukkoon.
    • Lisää raastettu juusto ja Knorr Fraiche. Mausta sitruunamehulla ja tarkista suola.
    • Lisää omenat jahauduta hetki. Lisää hienonnettupersilja. Jos risotto on liian paksua, lisää hieman vettä.