Parmesaanirisottoa ja rapeaksi paistettua kieltä
Suomen kokkimaajoukkueen resepti

Raaka-aineet
Parmesaanirisottoa ja rapeaksi paistettua kieltä
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€3.49
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Friteerattu kieli:
Vehnäjauho
/g
0.0 g
0%
Kananmuna
/kpl
0.0 kpl
0%
Pankojauho
/g
0.0 g
0%
Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
Paistetut sienet:
Metsäsieni
/g
300.0 g
0%
Flora Aromiöljy 2,4 L
/dl
0.0 dl
0%
Sitruunamehu, tuorepuristettu
/dl
0.0 dl
0%
Parmesanirisotto:
Salottisipuli
/g
80.0 g
0%
Flora Aromiöljy 2,4 L
/dl
0.3 dl
0%
Valkoviini
/dl
1.0 dl
0%
Knorr Professional Fond Kana 1L
/l
1.0 l
0%
Timjaminoksa
/kpl
1.0 kpl
0%
Parmesanjuusto, raaste
/g
100.0 g
0%
Voi, normaali suolainen
/g
50.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Friteerattu kieli:
-
Vehnäjauho
-
Kananmuna
-
Pankojauho
-
Suola ja mustapippuri
Paistetut sienet:
-
Metsäsieni 300.0 g
-
Flora Aromiöljy 2,4 L
-
Sitruunamehu, tuorepuristettu
Parmesanirisotto:
-
Salottisipuli 80.0 g
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 0.3 dl
-
Valkoviini 1.0 dl
-
Knorr Professional Fond Kana 1L 1.0 l
-
Timjaminoksa 1.0 kpl
-
Parmesanjuusto, raaste 100.0 g
-
Voi, normaali suolainen 50.0 g
Valmistus
-
Keitetty kieli:
Hauduta juureksia kattilassa 15 minuutin ajan. Lisää huuhdellut kielet juuresten päälle ja lisää vasikkafondi, vesi sekä mausteet. Keitä kielet kypsiksi. Kuori kielet ja laita takaisin liemeen. Anna jäähtyä liemessä. -
Friteerattu kieli:
Leikkaa kielet annospaloiksi ja mausta suolalla sekä pippurilla. Paneroi kielet ja friteeraa rapeiksi. -
Paistetut sienet:
Paista sienet nopeasti kuumalla pannullaja mausta. -
Parmesanirisotto:
Hienonna salottisipulit jafreesaa sipuleita hetken aikaa. Lisäärisottoriisi ja freesaa vielä hetki. Kun riisi on läpikuultavaa, lisää viini, timjamija keitä kasaan. Lisää kuumaa kanafondia hiljalleen riisin joukkoon.Risoton kypsentämiseen mene noin 20 minuuttia. Ota juuri kypsä risotto pois liedeltä ja lisää parmesaani ja voi. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Tarjoile heti.