Menu

Raaka-aineet

+

Friteerattu kieli:

  • Vehnäjauho
  • Kananmuna
  • Pankojauho
  • Suola ja mustapippuri

Paistetut sienet:

  • Metsäsieni 300.0 g
  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Sitruunamehu, tuorepuristettu

Parmesanirisotto:

  • Salottisipuli 80.0 g
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.3 dl
  • Valkoviini 1.0 dl
  • Knorr Professional Fond Kana 1L 1.0 l
  • Timjaminoksa 1.0 kpl
  • Parmesanjuusto, raaste 100.0 g
  • Voi, normaali suolainen 50.0 g

Suomen kokkimaajoukkueen resepti

...

Valmistus

  1. Keitetty kieli:

    Hauduta juureksia kattilassa 15 minuutin ajan. Lisää huuhdellut kielet juuresten päälle ja lisää vasikkafondi, vesi sekä mausteet. Keitä kielet kypsiksi. Kuori kielet ja laita takaisin liemeen. Anna jäähtyä liemessä.
  2. Friteerattu kieli:

    Leikkaa kielet annospaloiksi ja mausta suolalla sekä pippurilla. Paneroi kielet ja friteeraa rapeiksi.
  3. Paistetut sienet:

    Paista sienet nopeasti kuumalla pannullaja mausta.
  4. Parmesanirisotto:

    Hienonna salottisipulit jafreesaa sipuleita hetken aikaa. Lisäärisottoriisi ja freesaa vielä hetki. Kun riisi on läpikuultavaa, lisää viini, timjamija keitä kasaan. Lisää kuumaa kanafondia hiljalleen riisin joukkoon.Risoton kypsentämiseen mene noin 20 minuuttia. Ota juuri kypsä risotto pois liedeltä ja lisää parmesaani ja voi. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Tarjoile heti.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu