Menu

Raaka-aineet

+

Työohje


Paahdettu kukkakaalisalaatti sopii salaattipöytään, mutta myös liha- tai kalaruokien lisäkkeeksi kylmänä tai lämpimänä.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi ja pyörittele ne Aromiöljyssä.

    • Paahdakukkakaalia + 220 C asteisessa uunissa noin 7-8 minuuttia eli kunnes niissä on hieman väriä.

    • Jäähdytä kukkakaalit ja mausta halutessasi suolalla.

    • Suikaloi huuhdottu lehtikaali.

    • Huuhdo ja valuta linssit.

    • Yhdistä raaka-aineet ja lisää joukkoon Seesami-soijavinegretti.

    • Vinkki! Kukkakaalin voi myös käyttää paahtamatta, pilko ne silloin hieman pienemmiksi.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu