Paahdettu kukkakaali-linssisalaatti, GGG
Paahdettu kukkakaalisalaatti sopii salaattipöytään, mutta myös liha- tai kalaruokien lisäkkeeksi kylmänä tai lämpimänä.

Raaka-aineet
Työohje
-
Kukkakaali 600 g
-
Lehtikaali 50 g
-
Linssi, vihreä, keitetty 200 g
Valmistus
-
Työohje
-
Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi ja pyörittele ne Aromiöljyssä.
-
Paahdakukkakaalia + 220 C asteisessa uunissa noin 7-8 minuuttia eli kunnes niissä on hieman väriä.
-
Jäähdytä kukkakaalit ja mausta halutessasi suolalla.
-
Suikaloi huuhdottu lehtikaali.
-
Huuhdo ja valuta linssit.
-
Yhdistä raaka-aineet ja lisää joukkoon Seesami-soijavinegretti.
-
Vinkki! Kukkakaalin voi myös käyttää paahtamatta, pilko ne silloin hieman pienemmiksi.
-