Paahdettu kukkakaali-linssisalaatti, GGG
Paahdettu kukkakaalisalaatti sopii salaattipöytään, mutta myös liha- tai kalaruokien lisäkkeeksi kylmänä tai lämpimänä.

Raaka-aineet
Paahdettu kukkakaali-linssisalaatti, GGG
−
+
€1.91
Työohje
Kukkakaali
/g
600.0 g
0%
Lehtikaali
/g
50.0 g
0%
Linssi, vihreä, keitetty
/g
200.0 g
0%
Hellmann's Seesami-soijavinegretti 1 L
/dl
1.0 dl
0%

Points
Kala: ei
Soija: kyllä
Flora Aromiöljy 2,4 L
/dl
0.2 dl
0%
/
Työohje
-
Kukkakaali 600.0 g
-
Lehtikaali 50.0 g
-
Linssi, vihreä, keitetty 200.0 g
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 0.2 dl
Valmistus
-
Työohje
-
Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi ja pyörittele ne Aromiöljyssä.
-
Paahdakukkakaalia + 220 C asteisessa uunissa noin 7-8 minuuttia eli kunnes niissä on hieman väriä.
-
Jäähdytä kukkakaalit ja mausta halutessasi suolalla.
-
Suikaloi huuhdottu lehtikaali.
-
Huuhdo ja valuta linssit.
-
Yhdistä raaka-aineet ja lisää joukkoon Seesami-soijavinegretti.
-
Vinkki! Kukkakaalin voi myös käyttää paahtamatta, pilko ne silloin hieman pienemmiksi.
-