Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Vadelmahillo 0.6 kg
  • Appelsiinimehu 0.1 l
  • Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 0.8 kg
  • Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 0.6 l
  • Tomusokeri 0.1 kg
  • Vaniljasokeri
  • Tiramisukeksi 0.6 kg
  • Vadelma 0.7 kg
  • Sitruunamelissa
  1. Työohje

    • Sekoita appelsiinimehu vadelmahillon joukkoon.
    • Sekoita raastetun appelsiinin kuori tuorejuuston joukkoon.
    • Vatkaa Knorr Kuohu vaahdoksi ja mausta se tomusokerilla ja vaniljasokerilla.
    • Sekoita vaahdotettu Kuohu tuorejuuston sekaan parissa erässä.
    • Murra keksit pienemmiksi paloiksi ja levitä puolet annosmaljojen pohjalle. Lusikoi päälle vadelmahilloa sekä tuorejuusto-kermaseosta ja laita jokaiseen maljaan pari vadelmaa. Tee toinen kerros samalla tavalla, mutta jätä vadelmat laittamatta.
    • Anna tiramisujen tekeytyä kylmässä vähintään kuusi tuntia. Koristele annokset vadelmilla ja sitruunamelissan lehdillä.