Vadelmatiramisu
Raikas marjainen tiramisu maustetaan vadelmilla ja appelsiinilla.

Raaka-aineet
Työohje
-
Vadelmahillo 0.6 kg
-
Appelsiinimehu 0.1 l
-
Tomusokeri 0.1 kg
-
Vaniljasokeri
-
Tiramisukeksi 0.6 kg
-
Vadelma 0.7 kg
-
Sitruunamelissa
Valmistus
-
Työohje
- Sekoita appelsiinimehu vadelmahillon joukkoon.
- Sekoita raastetun appelsiinin kuori tuorejuuston joukkoon.
- Vatkaa Knorr Kuohu vaahdoksi ja mausta se tomusokerilla ja vaniljasokerilla.
- Sekoita vaahdotettu Kuohu tuorejuuston sekaan parissa erässä.
- Murra keksit pienemmiksi paloiksi ja levitä puolet annosmaljojen pohjalle. Lusikoi päälle vadelmahilloa sekä tuorejuusto-kermaseosta ja laita jokaiseen maljaan pari vadelmaa. Tee toinen kerros samalla tavalla, mutta jätä vadelmat laittamatta.
- Anna tiramisujen tekeytyä kylmässä vähintään kuusi tuntia. Koristele annokset vadelmilla ja sitruunamelissan lehdillä.