Vadelmatiramisu
Raikas marjainen tiramisu maustetaan vadelmilla ja appelsiinilla.

Raaka-aineet
Vadelmatiramisu
−
+
€4.75
Työohje
Vadelmahillo
/kg
0.6 kg
0%
Appelsiinimehu
/l
0.1 l
0%
Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg
/kg
0.8 kg
0%
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L
/l
0.6 l
0%
Tomusokeri
/kg
0.1 kg
0%
Vaniljasokeri
/kg
0.0 kg
0%
Tiramisukeksi
/kg
0.6 kg
0%
Vadelma
/kg
0.7 kg
0%
Sitruunamelissa
/g
0.0 g
0%
/
Työohje
-
Vadelmahillo 0.6 kg
-
Appelsiinimehu 0.1 l
-
Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 0.8 kg
-
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 0.6 l
-
Tomusokeri 0.1 kg
-
Vaniljasokeri
-
Tiramisukeksi 0.6 kg
-
Vadelma 0.7 kg
-
Sitruunamelissa
Valmistus
-
Työohje
- Sekoita appelsiinimehu vadelmahillon joukkoon.
- Sekoita raastetun appelsiinin kuori tuorejuuston joukkoon.
- Vatkaa Knorr Kuohu vaahdoksi ja mausta se tomusokerilla ja vaniljasokerilla.
- Sekoita vaahdotettu Kuohu tuorejuuston sekaan parissa erässä.
- Murra keksit pienemmiksi paloiksi ja levitä puolet annosmaljojen pohjalle. Lusikoi päälle vadelmahilloa sekä tuorejuusto-kermaseosta ja laita jokaiseen maljaan pari vadelmaa. Tee toinen kerros samalla tavalla, mutta jätä vadelmat laittamatta.
- Anna tiramisujen tekeytyä kylmässä vähintään kuusi tuntia. Koristele annokset vadelmilla ja sitruunamelissan lehdillä.