Paahdetut timjami-juurekeset
Paahdetut juurekset ovat täydellinen lisäke pääruoalle. Vaihtelua lisäkkeeseen saat vaihtelemalla juureksia.

Raaka-aineet
Paahdetut timjami-juurekeset
−
+
€2.68
Työohje
Peruna
/kg
0.5 kg
0%
Porkkana
/kg
0.4 kg
0%
Maa-artisokka
/kg
0.3 kg
0%
Keltajuuri
/kg
0.3 kg
0%
Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L
/dl
1.5 dl
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Rosmariini
/g
3.0 g
0%
Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
Knorr Tahnamauste Timjami 340 g
/g
20.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
/
Työohje
-
Peruna 0.5 kg
-
Porkkana 0.4 kg
-
Maa-artisokka 0.3 kg
-
Keltajuuri 0.3 kg
-
Rosmariini 3.0 g
-
Suola ja mustapippuri
Valmistus
-
Työohje
1. Kuori tai pese ohutkuoriset juurekset huolella.2 Paloittele juurekset ja sekoita 1 dl Sitruunavinegrettiä, rosmariini, suola ja pippuri juuresten joukkoon.3. Paahda 225-asteisessa uunissa kunnes juurekset ovat kypsiä, n. 20 minuuttia.4. Sekoita timjami tahnamauste lopun Sitruunavinegretin joukkoon. Sekoita seos kypsien juuresten joukkoon.