Ohra-spelttipuuro ja marjasilmä
Speltti-ohrapuuro on valmistettu Knorr Ruoka 15 % -kasvirasvasekoitteeseen, jossa on paljon pehmeitä rasvoja. Puuron kanssa tarjotaan Carte d’Or Mustikkakiisselillä ”hillottuja” marjoja. Kiisseli sitoo jäisistä marjoista irtoavan nesteen, jolloin marjamehu ei valu astian pohjalle.

Raaka-aineet
Ohra-spelttipuuro ja marjasilmä
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€2.75
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Puuro
Vesi
/l
21.0 l
0%
Ohrasuurimo, rikottu, esikypsytetty
/kg
2.5 kg
0%
Spelttihiutale
/kg
0.5 kg
0%
Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L
/l
4.0 l
0%
Marjahilloke
Carte d'Or Mansikkakeitto/-kiisseli 1,82kg/12L/8L
/kg
0.4 kg
0%
Marjasekoitus
/kg
3.0 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Puuro
-
Vesi 21.0 l
-
Ohrasuurimo, rikottu, esikypsytetty 2.5 kg
-
Spelttihiutale 0.5 kg
-
Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 4.0 l
Marjahilloke
-
Carte d'Or Mansikkakeitto/-kiisseli 1,82kg/12L/8L 0.4 kg
-
Marjasekoitus 3.0 kg
Valmistus
-
Puuro
- Kuumenna osa vedestä kiehuvaksi ja lisää ohrasuurimot sekä spelttihiutaleet. Hauduta ja lisää loput vedestä kypsennyksen aikana.Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa KNORR Ruoka 15 % ja hauduta puuro kypsäksi. Mausta maun mukaan suolalla.
-
Marjahilloke
- Sekoita kiisseliainekset kylmään veteen ja sekoita kiisseli marjojen joukkoon. (Kiisseli sitoo marjoista irtoavan nesteen.)
- Tarjoa marjahilloke puuron kanssa.