Mustikkarättänä
Rättänä eli mustikkakukko tarkoittaa perinteisesti taikinakuoressa paistettua leivonnaista. Tämä rättänä valmistetaan ilman uunia mustikkakiisselistä. Taikinakuoren korvaa keksinmurut.

Raaka-aineet
Mustikkarättänä
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€2.57
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Työohje
Kevytmaitojuoma, laktoositon
/l
8.0 l
0%
Carte d'Or Mustikkakeitto/-kiisseli 1,8kg/11L/6L
/kg
2.5 kg
0%
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L
/l
2.0 l
0%
Kardemumma, jauhettu
/kg
0.02 kg
0%
Kaurakeksi
/kg
0.5 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Työohje
-
Kevytmaitojuoma, laktoositon 8.0 l
-
Carte d'Or Mustikkakeitto/-kiisseli 1,8kg/11L/6L 2.5 kg
-
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 2.0 l
-
Kardemumma, jauhettu 0.02 kg
-
Kaurakeksi 0.5 kg
Valmistus
-
Työohje
Sekoita kiisseliainekset kylmään maitoon. Lisää Knorr Kuohu ja kardemumma. Anna maustua hetki kylmässä. Rouhi kaurakeksit ja lisää jälkiruoan pinnalle ennen tarjoilua.
(Jälkiruoka ilman keksejä on gluteeniton)
Vinkki! Voit lisätä joukkoon myös rahkaa.